Yeni Milasspor Kulübü Basın Mensuplarıyla Tanıştı

ÖNDER Spor Haber / Ayşenur KANDEN

Yeni Milasspor Kulübü Basın Mensuplarıyla Tanıştı
  • 05 September 2018, Wednesday 6:46

İlçemiz  Menteş Mahallesi’ndeki Esinti restaurant’ta düzenlenen gecede Milas basını, Yeni Milassporun oyuncuları ve teknik kadrosu ile tanıştı.

Güzel bir akşam yemeğinde bir araya gelen basın mensupları, futbolcular, teknik kadro ve kulüp başkan ve yöneticileri, yeni sezon öncesi takımın son durumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Yeni Milasspor yönetim kurulu başkanı Ahmet Karabıyık, geceye katılanlara hoşgeldiniz dedikten sonra futbolcuları ve teknik kadroyu basın mensuplarına tanıttı.

Gecede kendisini tanıtırken takımın antrenörü  Cenk Atasoy; ‘ geldiğim günden beri söylediğim tek sey var. Ben bu kulüpten bir şey almaya değil, ben bu kulübe birşeyler vermeye geldim. O da bu kente BAL Ligi sevincini yaşatmak. Bu sezon güzel bir sezon olacak.Yönetim ve teknik kadro olarak sporcularımıza güveniyoruz ’ diyerek ligde bir kaç rakip takımın olduğunu ve onlara karşı birlik ve beraberlik içerisinde, önce şampiyonluk hedefini, sonra da BAL Ligi sevincini yaşayacağımızı dile getirdi.

‘Bizim hedefimiz uzun vadeli ve oturaklı bir sistem oluşturmak, elimizden gelen mücadeleyi vermek ve kazanabilecegimiz maksimum sayıda maç kazanmak’ diyen antrenör Cenk Atasoy, başta Yeni Milasspor olmak üzere ligde yer alan tüm takımlara başarılar diledi.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PASTASI…

Düzenlenen tanışma gecesinde takımın genel kaptanı Savaş Küç ve futbolculardan Bedircan Gündoğan’ın doğum günü olması nedeniyle yönetim tarafından, bir de sürpriz doğum günü pastası kesildi. Gece ilerleyen saatlere kadar keyfli  bir sohbet ortamında devam etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık