Yeni Milasspor, Kuşadası maçı Ören’de

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor, Kuşadası maçı Ören’de

2015 - 2016 sezonunda BAL Liginde mücadele eden ve sezon sonu kendi liginin sonuncusu olarak bir alt kümeye düşen Aydın ekibi Kuşadası Gençlikspor takımı 24 Eylül Cumartesi günü ilçemiz Süper Amatör Küme Ligi takımı Yeni Milasspor ile hazırlık maçı oynayacak.

Ören Mahallesi Stadyumunda Cumartesi günü saat 16’da oynanacak olan hazırlık karşılaşmasına Milaslı tüm sporseverleri davet eden Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen, gazetemize yaptığı açıklamada geçmiş dönemlerde hazırlık maçlarında karşılaştığımız ebedi dostumuz olan Kuşadası Gençlikspor Kulübünü ve takımını Milas Ören’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirterek kendi liglerinde şampiyonluk mücadelesi verecek olan 2 takımın keyifli mücadelesine tüm futbolseverleri beklediğini söyledi.

Yeni Milasspor’un geçmiş dönemlerde açılış karşılaşmaları oynadığı Kuşadası Gençlikspor takımı Aydın Süper Amatör Küme Liginde 2016 - 2017 sezonunda şampiyonluk mücadelesi yapacak.

Geçtiğimiz hafta içinde Ören Stadyumunda ilçemizin Muğla Birinci Amatör Küme Ligi takımlarından Bafa Belediye Zeytinspor ile ilk hazırlık maçını oynayan ve karşılamadan 6 - 0’lık bir skorla ayrılan Yeni Milasspor ilk ciddi mücadelesini Aydın Kuşadası Gençlikspor karşısında verecek.

2016 - 2017 futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi maçlarını Ören Stadyumunda oynayacak olan ilçemiz takımı Yeni Milasspor Süper Amatör Küme Liginde ligin ilk resmi maçını 30 Ekim Pazar günü Fethiye takımı Ölüdeniz Belediyespor ile yapacak.

Çekiliş tarihi ertelendi

Milli Piyango Dairesi’nin özel izni ile gerçekleşecek olan Yeni Milasspor 2 Fiat Egea Otomobil çekilişi Milas Kaymakamlığı’nın oluruyla 21 Eylül’den 28 Ekim’e ertelendi.

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde bu yıl şampiyonluk mücadelesi verecek olan ilçemiz takımı sezona maddi anlamada güçlü başlayabilmek adına gerçekleştireceği otomobil çekilişi biletleri Milas esnafının da desteği ile devam ediyor.

Milas’ın 100’e yakın ilçe içi ve mahallerindeki esnaflar tarafından satışı devam eden 2 otomobil çekilişi biletleri 20 TL’den satılıyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık