Yeni Milasspor Marmaris Gençlikspor

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor Marmaris Gençlikspor

ige Ölüdeniz hükmen galibiyet ile başlayan ilçemiz temsilcisi ligin ikinci haftasında Gümüşlük deplasmandan da 1 – 1’lik beraberlikle dönmüş ve 1 puan almıştı. Ligin üçüncü haftasında Dalaman Belediyespor’u Ören Stadyumu’nda 6 – 1’lik skorla ağırlayan ve 3 puanı alan Yeni Milasspor geçen hafta sonu Ortakent deplasman maçında oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratmıştı.

Yağmur çamur demeden her deplasmanında ve her müsabakasında Yeni Milasspor’u takip ederek tribün desteği veren Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlarını aldığı beraberliklerle üzen Yeni Milasspor ligin beşinci karşılaşmasında Pazar günü Ören Stadyumu’nda sahaya mutlak galibiyet ve 3 puan için çıkacak.

2000’li yıllarda Üçüncü Ligden Amatör Küme Ligine düşen ve bugüne kadar ligde şampiyonluk yaşayamayan ilçemiz temsilcisi Yeni Milasspor 2016 - 2017 sezonunda şampiyonluk hedefi ile çıktığı ligi yolculuğunda sezon sonunda şampiyonluğu yaşamak istiyor.

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen bu yıl zor şartlarda ligde mücadele ettiklerini belirterek her şeye rağmen sezon sonunda şampiyonluk sevincini yaşayacaklarını vurgulayarak Marmaris Gençlikspor müsabakasına Milaslı tüm sporseverleri davet etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık