Yeni Milasspor Marmaris’te

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor Marmaris’te

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ilçemiz ekibi Yeni Milasspor 26 Şubat Pazar günü Marmaris’te Marmaris Gençlikspor ile önemli bir lig mücadelesine çıkacak.

Ligde 14 maçta aldığı 10 galibiyet ve 4 beraberlikle 34 puan toplayan ve namağlup lig liderliği koltuğunda oturan ilçemiz temsilcisi Yeni Milasspor şampiyonluk yolunda en yakın takipçisi Gümüşlük Gençlikspor’dan 1 puan önde bulunuyor.

 

Caddelere bayraklar

asılmaya başlandı

Şampiyonluk yolunda engelleri bir bir aşan Yeni Milasspor’a Milas Esnafları ve Sevdamsın Taraftarlar Derneği Taraftarları da büyük destek veriyorlar.

Geçtiğimiz hafta içinde Milas Kadıağa Caddesine büyük boy Yeni Milasspor Kulübü Bayrağını asan Esnaflar Yeni Milasspor’a şampiyonluk yolunda astıkları bu bayrakla başarılar dilediler.

 

Kazanmak için gidiyorlar

Teknik sorumluluğunu Cenk Atasoy’un yaptığı Yeni Milasspor futbol takımı Pazar günü Marmaris’te oynayacağı Marmaris Gençlikspor karşılaşmasında sahaya favori olarak çıkacak. 

İyi oyun ve galibiyetle Milas’a dönmek istediklerini belirten Teknik Sorumlu Cenk Atasoy “ligde kalan tüm maçlarımızı kazanmak için sahaya çıkıyoruz” diyerek Milas’a sezon sonunda bir şampiyonluk armağan etmek için gerek her şeyi saha içinde yapacaklarını söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık