Yeni Milasspor play off maçlarına başlıyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yeni Milasspor play off maçlarına başlıyor

2016 - 2017 Muğla U16 Ligi A grubunda şampiyon olan ilçemiz temsilcisi Yeni Milasspor, Muğla Şampiyonluğu ve Bölge Temsilciliği için Play Off karşılaşmalarının ilkinde 30 Nisan Pazar günü (yarın) Yerkesik Stadyumunda U16 Ligi B grubu ikincisi Marmaris Gençlikspor ile karşılaşacak.

Mustafa İçöz ve Selahattin Tireli’nin antrenörlüğünü yaptığı Yeni Milasspor U16 Futbol takımı Muğa Play Off maçları için antrenmanlarına Milas Şehir Stadyumunda devam ediyor.

Yeni Milasspor U16 Futbol Takımı antrenörü Mustafa İçöz, Play Off maçları ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yaparak hedeflerinin oynayacakları 3 maçı da kazanarak Muğla Şampiyonu olmak ve Milas ile Muğla’yı Bölge karşılaşmalarında temsil etmek olarak belirtti.

Sporcularına güvendiğini vurgulayan İçöz, Yeni Milasspor A Takımının Süper Amatör Futbol Liginde yıllar sonra gelen şampiyonluğunu bir kez daha kutlayıp “İnanıyorum ki Yeni Milasspor yeni futbol sezonu sonunda önce Bölgesel Lige sonrasında da daha üst liglere doğru yükselişine başlayacaktır” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık