Yeni Milasspor sezon açılışında Masterler Milli Takımı ile oynadı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor sezon açılışında Masterler Milli Takımı ile oynadı

Maçın Hakemleri: Fatih Acar, Şivan Kesici, Serdar Belfer

Yeni Milasspor: Mustafa Duman, Görkem Küçük, Ayberk Kös, Alaaddin İlhan, Görkem Yavuz, İbrahim Karayiğit, Çağatay Bekâr Ubeyd Eren, Süleyman Kıratlı, Semin Zan, Din Muhammed

Yedekler: Arda Çam, Taylan Sarıoğlu, Serhat Çiçek, Muhammet Kılıç, Oğulcan Aksu, Fahri Karaman, Çağrı Karayılgın, Engincan Lök, Salih, Evren, Emirhan

Teknik Sorumlu: Cenk Atasoy

Masterler Milli Karma: Emre Conbalar, Zafer Avcı, Müjdat Şimşek, Sedat Saatçi, Selim Özer, Tarık Küçük, Aytaç Demircioğlu, Zeynel Yaldız, Faruk Tarakçı, Özlem Kâğıt, Mustafa Kocabey (Papen Mustafa)

Yedekler: Fatih Şimşek, Murat Üçpınar, Ramazan Akkoyun, Selçuk Bir, Ferhat Bıçakcı, Turgay Kaplan, İbrahim Köseoğlu

Teknik Sorumlular: Selim Demirci, Metin Akın, Bertan Abdikoğlu, Tanju Nayman

Yeni Milasspor Futbol Takımının 2018-2019 sezon açılışı 7 Ekim Pazar günü Güllük Stadyumunda yapıldı.

 Sezon açılışına Milas protokolü ve Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Taraftarları ve futbolseverler katıldılar.

Şehitlerimize Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi sonrasında 2018-2019 Sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde Şampiyonluk ve BAL Ligi mücadelesi yapacak olan Yeni Milasspor Futbol Takımı futbolcuları taraftarlara tek tek tanıtıldı.

Yeni Milasspor:7 - Masterler Milli Karma Takımı:2

Karşılaşmanın henüz altıncı dakikasında gelişen bir Yeni Milasspor atağında Masterler savunmasının hatasından yararlanan ve topla buluşan Süleyman, takımının ilk golünü atarak skoru 1-0 yaptı.

Dakika 10’da Masterler atağında Galatasaray’ın eski futbolcularından Papen Mustafa vurdu top direkten oyuna geri döndü. Dakika 16’da Masterler takımı kalecisiyle savunması arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası, Sedat Saatçi kalesine geri pas verdi, kaleci önde olduğu için top filelerle buluştu. Skor: 2-0 oldu.

Dakika 17’de konuk takım frikik atışı kazandı. Ceza sahası içene ortalanan topla Papen Mustafa buluştu. Sert vurdu. Top üst direkten oyuna geri döndü savunma uzaklaştırdı.

Dakika 21’de Ceza sahası içinde topla buluşan Semih Berkan Zan plase bir vuruşla takımını 3-0 öne geçirdi.

Dakika 23’te Masterler atağında kaleci Mustafa Duman ayağındaki topu kaptırdı. Özlem Kâğıt golü atarak skoru 3-1 yaptı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri yapıldı. Kazanılan Yeni Milasspor faulü, takımın yeni transferlerinden Futsal Milli Takım futbolcusu Serhat Çiçek güzel bir atışla topu kaleye gönderdi. Kaleci topu son anda kornere attı.

Masterler atağında dakika 60’da oyuna ikinci yarıda giren Milasspor Masterler Futbol Takımı futbolcusu Ramazan Akkoyun güzel bir orta ile topu kaleye gönderdi. Mahmut sert bir röveşata ile topu takımı adına ikinci kez Milas kalesine gönderdi ve skor 3-2 oldu.

Maçın sonlarına doğru Milas atağında top kornere atıldı. Kornerden gelen topa Semih kafayı vurdu skor 4-2 oldu.

Maçın kalan sürelerinde oyuna ağırlığını koyan Yeni Milasspor yaptığı ataklarla peş peşe golleri buldu. Din Muhammet 5’ci golü atan isim oldu. Milasspor’un 6’ınci golünü Evren ve son golü Salih atarak skoru belirledi.

Tribün Şovlarıyla Renk Kattılar

Yeni Milasspor- Masterler Milli Karma Takımı arasındaki sezon açılışı maçı öncesinde bu etkinliğin gerçekleşmesinde katkıları olanlara Masterler Milli Karma Takımı Yöneticileri tarafından teşekkür plaketleri verildi. Maçın başından sonuna kadar Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği ve Takımın Amigosu Şeker tribün desteği ile sezon açılışına katılan 4 futbol takımına destek oldular ve açılışa renk kattılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık