Yeni Milasspor, Spor Saati’nde Konuşuldu

Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Radyo Gözlem Spor Saati’nde Yeni Milasspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Çeşme yer aldı.

Yeni Milasspor, Spor Saati’nde Konuşuldu

Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın hazırlayıp sunduğu Radyo Gözlem Spor Saati’nde Yeni Milasspor Kulübü Basın Sözcüsü Cengiz Çeşme yer aldı.

15 Mart Salı günü yayınlanan Spor Saati’ne konuk olan Cengiz Çeşme, 12 Mart Cumartesi günü Yatağan’da oynanan lig karşılaşması Yatağanspor - Yeni Milasspor maçını değerlendirerek “maçtan 2 - 1 mağlup ayrılmamız Yeni Milasspor yönetimi ve takım kadrosu olarak hepimizi üzdü” dedi.

Karşılaşmayı yöneten Birinci Lig hakemlerinden Ali Zağlı’nın müsabakada önemli hatalar yaptığını vurgulayan Basın Sözcüsü Cengiz Çeşme “son dakikalarda oyuncumuzun Yatağan ceza sahası üzerinde düşürülmesini seyirci baskısı nedeniyle penaltı olarak veremeyen hakem belki de çıkacak olayları düşündü ve penaltımızı vermedi” dedi.

Yeni Milasspor’un aldığı Yatağan mağlubiyet ile şampiyonluktaki şansını büyük bir çıkmaza soktuğunu söyleyen Cengiz Çeşme, “lig sonuna kadar mücadelemizi yapmaya devam edeceğiz” diyerek Yatağanspor’un kalan maçlarında puan kaybetmesini beklediklerini belirtti.

Yatağan’da oynanan lig karşılaşmasında Yeni Milasspor taraftarlarının maçı izlemeleri için ayrılan bölümün son derce kötü ve uygunsuz bir yer olduğunu da belirten basın sözcüsü taraftarlarımızın büyük bir bölümü maçı izleyemediler diyerek Yatağanspor yönetimine sitemde bulundu.

Yeni Milasspor Kulübü’nün büyük bir camia olduğunu dile getiren Cengiz Çeşme, Yeni Milasspor Kulübüne ve Süper Amatör Küme Ligi Futbol Takımına verilen desteklere de teşekkür ettiğini söyleyerek “BAL Ligine yükselme hedefimizi sezon sonuna kadar devem ettireceğiz” dedi. “BAL Liginde yer alan Muğlaspor ile Ortaca Belediyespor takımlarının liglerinin bitmesi sonrasında BAL Ligindeki durumları Süper Amatör Küme’de ligi ilk iki sırada tamamlayan 2 takımı çok yakından ilgilendiriyor ve 2 takımında BAL Ligine yükselmesi olasılığı çok yüksek” diyen Yeni Milasspor Basın Sözcüsü Cengiz Çeşme, “Yeni Milasspor yönetimi olarak göreve talip olduklarında yaşayacakları sıkıntıları bildiklerini ve yönetim ekibi olarak sıkıntıları aşmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini de söyleyerek hep birlikte bekleyelim ve görelim sezon sonunda yine Yeni Milasspor ile ilgili olarak bir Radyo buluşması yaparız” dedi.

20 Mart Pazar günü Menteşegücü ile Milas Stadyumunda oynayacakları ligi maçına Milaslı tüm sporseverleri davet eden Basın Sözcüsü Cengiz Çeşme, taraftarlarımızın destekleri ile maçı kazanarak şampiyonluk yolundaki mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık