Yeni Milasspor Yönetiminin ziyaretleri

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yeni Milasspor Yönetiminin ziyaretleri

Haziran ayı içinde yapılan Yeni Milasspor genel kurulunda 3 yıllığına Yeni Milasspor Kulübünün yönetimine gelen Ahmet Karabıyık başkanlığındaki yönetim geçtiğimiz günlerde Siyasi Parti Başkanlarına nezaket ziyaretinde bulunarak kulübün yeni sezon öncesindeki çalışmaları ve futbolcu transferleri ile ilgili bilgileri parti yöneticileri ile paylaştılar.

 

İlk ziyaret CHP’ye yapıldı

Yeni Milasspor Kulübü Yönetim Kurulunun ilk ziyareti CHP Milas İlçe Başkanlığına oldu.

CHP Milas İlçe Başkanı Hüseyin Çöllüoğlu ve parti yöneticilerini ziyaret eden Yeni Milasspor Başkanı Ahmet Karabıyık ve yönetimi hem parti yönetimine başkan olarak yeni seçilen Hüseyin Çöllüoğlu’na yeni görevinde başarılar dilediler hem de Yeni Milasspor çiçeğini Başkan Çöllüoğlu’na verdiler.

Yeni Milasspor Kulübü yeni yönetimine başarı dileklerini ileten Hüseyin Çöllüoğlu ise, “Kulübümüze ve Milas gençliğine karşı üzerimize düşen sorumlulukları yerine getiririz” diyerek Yeni Milasspor’a yeni sezonda başarılar diledi.

Kulübün Onursal Başkanı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın da hazır bulunduğu ziyaret, günün anısına çektirilen fotoğrafla sona erdi.

İYİ Parti’yi de ziyaret ettiler

9 Temmuz Salı günü gerçekleşen ziyaretlerde kulüp yöneticilerinin ikinci durağı İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı ve yönetimini parti binasında ziyaret eden Yeni Milasspor Yöneticileri, yapılan ve yapacakları çalışmalarla ilgili bilgileri İYİ Parti Yöneticileriyle paylaşarak destek istediler.

2018 - 2019 spor sezonunda Yeni Milasspor olarak hedeflerini “Üçüncü Şampiyonluk ve BAL Ligi” olarak dile getiren Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, “Milasspor Kulübü Milas’ta yaşayan herkesin spor kulübüdür” dedi.

Milas sporuna ve Milas gençliğine hizmetimiz devam edecektir diyen Karabıyık, İYİ Parti yönetiminden de destek beklediklerini de sözlerine ekledi.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı ise, yapılan nezaket ziyareti için Kulüp Yöneticilerine ve Başkan Karabıyık’a teşekkür edip “Sporun içinden gelen biri olarak desteğimizi hem Milasspor’a hem de Milas’taki diğer tüm spor kulüplerine vereceğiz” dedi.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık ve Kulüp Yöneticileri Çağrı Purma, Saadettin Kuyucu, Önder Sevim, Arif Koz, Soner Çamlıbelen ve Necla Küçük, Çayırlı’ya çiçek takdim ederek veda ettiler.

 

Günün son ziyareti Adalet ve Kalkınma Partisi’ne

Yeni Milasspor heyeti günün son ziyaretini AKP Milas İlçe Başkanlığına yaptı.

Partinin ilçe binasında gerçekleşen ve AKP İlçe Başkanı Fahri Acar ve ilçe yöneticilerinin katılımlarıyla samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında Milas sporu ve Milas gençliğine yönelik spor yatırımları konuşuldu.

Spora olan sevgisini ve ilgisini vurgulayan İlçe Başkanı Fahri Acar ziyaret için teşekkür ederek spora ve her spor kulübüne gereken desteği vereceklerini söyledi.Parti Yönetimi olarak Milas’ta spor adına güzel düşünceleri bulunduğunu vurgulayan Acar her mahalleye spor alanları projesini ve Beçin Kalesinde ilerleyen zamanlarda bir güreş etkinliği düzenlemek istediklerini belirterek, iktidar partisi olarak sporda Milas’a yeni yatırımlar yapacaklarını belirtti.

Özellikle mevcut Milas Şehir Stadyumunun yeni çehresi ile Milas sporuna kazandırılacağını ve bu sürenin en hızlı bir şekilde geçmesi için işin takipçisi olacaklarını söyleyen Acar, Spor Salonunun da Aralık ayında yıkılarak yeniden yapılacağını vurguladı.

Ayrıca Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas MYO yerleşkesinde, içinde yüzme havuzu da olan bir spor kompleksinin yapım çalışmasıyla ilgili açıklamada bulunan Acar, spora ve Milas gençliği adına yapılması gereken ne varsa yapacaklarını söyleyerek yeni Milasspor yönetimine yeni sezonda başarı dileklerini iletti.

Ziyaretlerle ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan ve ziyaretlerden duyduğu hoşnutluğu dile getiren Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, siyasi parti yöneticilerine, verecekleri destekler için şimdiden teşekkür etiğini söyleyerek, “Kulübümüz yönetiminin nezaket ziyaretleri önümüzdeki günlerde de oda başkanlarımıza yönelik olarak sürecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık