Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milasspor’a bir destek de Cenker Çetin’den geldi

Geçmiş dönemlerde Yeni Milasspor Kulübünde kulüp başkanlığı yapmış olan Milaslı iş adamı Cenker Çetin, sosyal medya yoluyla yapmış olduğu paylaşım ile Yeni Milasspor Kulübüne destek vererek, 20 Eylül Cuma günü yapılacak olan Yeni Milasspor Olağanüstü Genel Kurulunda Yeni Milasspor için bir araya gelelim dedi.

Yeni Milasspor’a bir destek de Cenker Çetin’den geldi

Yeni Milasspor’un bir marka olduğunu vurgulayan eski kulüp başkanı Cenker Çetin sosyal medya yoluyla Milaslı futbolseverlere şu paylaşımı yaptı.

“Milasspor...
Toprak saha.. Yıkık duvarlı tribün...
Bengay-limon kokulu soyunma odaları...
Tüm hemşerilerimizin hatırasında ve geçmişinde iz bırakmış, gençliğin umudu şehrimizin vazgeçilemez değeri...

Yaşanan tüm olumsuz, sorumsuz ve vizyonsuz gelişmelere rağmen memleketimiz insanlarına güvenmeli ve değerlerimize sahip çıkmalıyız...
Camiaya ve memlekete hizmet etmenin tek yolu, sadece kurumlara başkan veya yönetici olmak değildir...

Bu camianın ileri gelen tüm büyükleri, yıllar boyu emek veren neferleri ile hep birlikte önümüzdeki sürece katkı koyup en iyi sonuca kavuşturmak görevimiz ve bu camiaya olan sorumluluğumuzdur.

İnanın, şehri yöneten yöneticilerimizin ve geçmiş dönem kulüp Başkan ve yöneticilerinin sessizliği vazgeçmişlikten değil, camiaya olan saygıdan ve en güzel sonuca ulaşmanın umudundandır..

Önümüzdeki zorlu haftada bu sürece camia olarak elimizden gelen her türlü desteği vererek, bu kulübe olan bağlılığımızı ve vefamızı göstermek zorundayız;

Ben değil, Biz olmak - Birlik olmak umuduyla
tüm camiamıza saygı ve şükranlarımı sunarım..

 Eski kulüp başkanı Cenker Çetin’in sosyal medya yoluyla yapmış olduğu paylaşım sonrasında Mor Beyazlı Milasspor’a eski kulüp başkanları, yöneticiler, futbolcular ve taraftarlarında destekleri gelmeye başladı.

20 Eylül Cuma günü Saat 10.00 Aşkidil Akarca Toplantı Salonunda yapılacak olan Yeni Milasspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurul ikinci toplantısında Yeni Milasspor Kulübü üyelerinin çoğunluğuna bakılmaksızın yapılacak olan seçimle kulübün 2019-2020 ve 2020- 2021 sezonları için 2 yıllık yönetim seçimi gerçekleşmiş olacak.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis