Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milasspor’a veda etti

2017-2018 sezonunda Yeni Milasspor’a Kumruspor’dan transfer olan 25 yaşındaki 1984 Ünye doğumlu futbolcu İbrahim Karayiğit, geçtiğimiz günler içersinde Yeni Milasspor’dan ayrıldığını sosyal medya yoluyla duyurdu.

Yeni Milasspor’a veda etti

Yeni Milasspor’un 2018-2019 sezonunda Süper Amatör Küme Ligi’nde takım kaptanlığını yapan ve oynadığı futbolla takımın başarsında pay sahibi olan İbrahim Karayiğit, Yeni Milasspor’dan ayrılığı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Yeni Milasspor Kulüp Yönetimi ile karşılıklı olarak ayrılma kararı aldıklarını belirterek,“takım içersinde görev yaptığım süre içersinde takım kaptanlığını ve futbolcuların ağabeyliğini elimden gelen en iyi şekilde yapmaya çalıştım, ancak Yeni Milasspor Kulübünde sezon başından bu yana sular bir türlü durulmadı.Kulüp içinde yaşanan sıkıntıların takıma yansımaması için gereken her çabayı gösterdim, ancak her nedense bazı nedenlerden dolayı takım içersinde dengelerin bozulduğunu belirten kulüp yönetimi, beni önce kadro dışı bıraktı. Sonrasında taraftar baskısı ile tekrar takım kadrosuna geri aldılar.

Yeni Milasspor Kulübü’nde yaşanan bu olumsuz havanın dağılması adına takımdan ayrılma kararı aldım ve yönetimde kararımı uygun görerek takımla olan bağım kesilmiş oldu” dedi.

Yeni Milasspor Camiasına Teşekkür Ederim

“Yeni Milasspor’a geldiğim günden beri takımın başarısı için takım arkadaşlarımla beraber mücadele ettik. Ligde şu anda lider olan Yeni Milasspor’un sezon sonunda şampiyon olarak BAL Ligine çıkmasını diliyorum.

Bugüne kadar bana ve takımdaki tüm futbolculara sahip çıkan Sevdamsın Yeni Milasspor taraftarlarına teşekkür ediyorum.

Umarım ki bugünden sonra her şey Yeni Milasspor için çok daha iyi olur” diyen İbrahim Karayiğit, Yeni Milasspor Camiasını çok sevdiğini dile getirerek Milas’a veda etti.

Ordu Çaybaş’ında futbola başlayan İbrahim Karayiğit, daha sonra futbolculuk kariyerinde birçok futbol kulübünde forma giydi. Ünyespor, Kırşehirspor, Nusaybin Demirspor, Nevşehirspor, Ankara Jandarmagücü, Menemen Belediyespor, Orduspor, Kastamonu 1966, Sultanbeylispor takımlarında forma giydi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık