Yeni Milasspor’da İlk Aday Ahmet Karabıyık

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Yeni Milasspor’da İlk Aday Ahmet Karabıyık

İlçemiz Spor Kulüplerinden Yeni Milasspor Yeni Yönetim Ekibini belirlemek için sandık başına gidiyor. 300’ün üzerinde üyesi olan Yeni Milasspor Kulübü Futbol Takımı, 2 sezondur Muğla Amatör Küme Liginde namağlup şampiyon oldu ve BAL Ligine yükselme terfi karşılaşmaları için 2 kez sahaya çıkan Yeni Milasspor 2 mücadeleden de mutsuz ayrılarak Süper Amatör Küme Ligine geri dönüş yaptı.

2015 -2016 Muğla Süper Amatör Küme Liginde girdiği lig mücadelesinde ilk sene grup ikinciliği ile sezonu tamamlayan Yeni Milasspor sonraki 2 sezonda başarılı bir performans göstererek ligin şampiyonu oldu.

Hasan Özmen Başkanlığında yaşanan  şampiyonluklarla BAL Ligi kapısını açmaya çalışan Yeni Milasspor, makûs talihini yenemeyerek, önümüzdeki sezonda yine Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek.

Yeni Milasspor’da Seçim Heyecanı

Yeni Milasspor Camiası ve üyeleri Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Yeni Yönetim Kademesinin Belirlenmesi için 26 Mayıs Cumartesi günü Saat 15.00 te Aşkıdil Akarca Toplantı ve Konferans Salonunda son kez toplanacak.

Milas Özel Yaşam Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Sahibi Ahmet Karabıyık gazetemize yaptığı açıklamada, Yeni Milasspor Kulübünün 3 yıllık yönetimine talip olduğunu ve listesi ile birlikte aday olduğunu belirterek Yeni Milasspor’da hedefinin alt yapı sporcuları ile birlikte BAL Ligine yükselmek olduğunu söyledi.

2007-2008 Spor Sezonunda BAL Liginde yer alan, Kulüp Başkanlığını Halil İbrahim Gülen’in yaptığı yönetim ekibinde yer aldığını da vurgulayan Güllük Halı Sahası işletmecisi Ahmet Karabıyık ayrıca Milas Türkmen Obaları Derneği Başkan Yardımcılığı görevini de üstleniyor.

Milas Sporuna Hizmet Etmeye Geliyoruz

Yeni Milasspor Kulüp Yönetimine talip olan Başkan adayı Ahmet Karabıyık yaptığı açıklamada, “Yeni Milasspor’a ve Milas sporuna hizmet bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta bizler de ekibimizle birlikte hizmet için göreve talip oluyoruz. Yeni Milasspor Kulübü ve Milas sporu için bugüne kadar hizmette bulunan herkese teşekkür ediyorum. Umut ediyorum ki göreve getirildiğimiz takdirde yönetim ekibimizle birlikte Yeni Milasspor Kulübünün başarısı için her türlü çalışmayı ivedilikle yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 Yeni Milasspor Kulübünün başarısı için plan ve projelerini yönetime geldikten sonra Milas basını ile paylaşacağını vurgulayan Yeni Milasspor Kulübü Başkan adayı Ahmet Karabıyık, 26 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Yeni Milasspor Olağan Genel Kurulunun Milas Spor Camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık