Yeni Milasspor’da transfer harekatı

İlçemizi Muğla Süper Amatör Küme Liginde temsil eden Yeni Milasspor Futbol Takımı geçtiğimiz hafta içersinde futbolcu transferlerinde hareketli günler geçirdi.

Yeni Milasspor’da transfer harekatı

2020-2021 Futbol sezonunda yer aldığı ligte şampiyonluk ve BAL Ligi hedefi olan Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Öcal Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri önce takım başına teknik sorumlu olarak eski futbolcularindan Fatih Arslan'ı getirdiler sonrasında ise Teknik Sorumlu Fatih Arslan'ın da gözetiminde takım kadrosu oluşturabilmek için futbolcu transferlerine başladılar.

Trasfer Komitesi 12 Futbolcuyla Anlaştı

Yeni sezonda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen Yeni Milasspor Kulübü Transfer Komitesi geçtiğimiz hafta içersinde 12 futbolcuyu Mor Beyaz renklere bağladılar.

Yeni Milasspor'un eski futbolcu ve teknik sorumlularından Milasspor Masterlar Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli ve yöneticiler Mustafa Sarban, Yavuz Tosundan oluşan transfer komitesi  12 sporcu ile anlaşma sağladı.

Süper Amatör Küme Ligi’nin gol krallarından İhtilal Durmuş, İnan Karabulut,Oğulcan Aksu,Emre Karayılgın,Yılmaz Yıldırım,Yiğit Yüksel, Bedirhan Tuna, Çağrı Karayılgın, Ramazan Oğuz,Oğuzhan Baltacı,Vahap Çoban ve Kaleci Nurettin Er ile 1 yıllık anlaşma yaparak kadrolarını belirlediler.

Yeni Milasspor Kulübü Transfer Komitesi, gazetemize yaptığı açıklamada; “Pandemi nedeniyle liglerin başlaması sürecinde herhangi bir açıklamanın yapılamaması futbolcu transferlerimizi  aksatmaktadır” dediler.

Transfer Komitesi, “Liglerin Nisan ayı içersinde başlamasını bekliyoruz. Diğer futbolcu transferlerimizi de Mart ayı içersinde liglerin kesin olarak başlama tarihinin belirlenmesi sonrasında yapacağız” diyerek, hedeflerinin Süper Amatör Küme Ligi’nde şamiyonluk olduğunu bir kez daha vurguladılar.

Yeni Milasspor Otaparkı Açılıyor

Yeni Milasspor Kulüb Yönetimi tarafından Yeni Milasspor Kulübü’ne gelir için Pazar Çarşısı içersinde yer alan ve Salı günleri giysi pazarı olarak kullanılan otopark alanı Yeni Milasspor işletmeciliğinde 22 Şubat Pazartesi günü sabah resmen açılıyor.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık