Yeni Milasspor’da yeniden Cenk Atasoy dönemi

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yeni Milasspor’da yeniden Cenk Atasoy dönemi

2016 - 2017 sezonunda Yeni Milasspor Kulübü futbol takımında Teknik Sorumlu olarak görev yapan Cenk Atasoy, 2018 - 2019 sezonu için yeniden Yeni Milasspor’un başına getirildi.

MİTSO Lokalinde yapılan imza töreninde kendisini 1 yıllığına Yeni Milasspor’a bağlayan mukaveleye imza atan Atasoy, yaptığı açıklamada yarım kalan işi tamamlamak için yeniden Yeni Milasspor’a geldiğini söyledi.

2016 - 2017 sezonu sonunda namağlup olarak Süper Amatör Küme Futbol Ligi Şampiyonu olduklarını vurgulayan Teknik Sorumlu Cenk Atasoy, “BAL Ligi terfi maçında Yatağanspor ile oynadığımız o müsabakayı asla unutmuyorum” dedi.

Müsabaka sonrasında günlerce uyuyamadığını belirten Cenk Atasoy, “Yapılan tüm eleştirileri saygıyla karşılıyorum” dedi.

 

Bu kez birlikte başaracağız

Atasoy, “2016 - 2017 sezonunda başaramadığımız BAL Ligine yükselmeyi bu sene hep birlikte, taraftarlarımız, yönetim ekibimiz, teknik kadromuz, futbolcularımız, basın mensuplarımız, yerel yöneticilerimiz kısaca Yeni Milasspor Camiası olarak lig mücadelemiz yapıp bu kez önce şampiyonluk sonrasında da BAL ligine yükselme başarısını göstereceğiz” diyerek kendisini destekleyenlere ve takımın Teknik Sorumluluğuna getirdikleri için yönetim ekibine teşekkür etti.

 

Memnuniyetle karşılandı

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Ahmet Karabıyık ve yönetim kurlunun katıldığı imza atma töreninde yer alan Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak, yönetim kurulu üyeleri ve Yeni Milasspor Futbol Takımı Amigosu Şeker (İbrahim Alır), basın mensuplarına yaptıkları açıklamada, Cenk Atasoy’un yeniden Teknik Sorumlu olarak takımın başına getirilmesini memnuniyetle karşıladıklarını söylediler.

 

“Nerede kalmıştık?”

Cenk Atasoy ile BAL Ligine çıkma mücadelesine “Nerede Kalmıştık” sloganı ile yeniden başlayacaklarını vurgulayan Taraftarlar Derneği Başkan ve Yöneticileri, Cenk Atasoy’a ve takımın futbolcularına her zaman olduğu gibi yine sezon içinde tribün desteğini vereceklerini belirterek, 2 yıl üst üste şampiyon olup BAL ligine katılamamanın buruk sevinci içersinde olduklarını vurguladılar.

“Hedefimiz her zaman iyi futbol, şampiyonluk ve BAL Ligidir” diyen Taraftarlar Derneği Yöneticileri, futbolcu transferlerini merakla beklediklerini de dile getirdiler.

 

Muğla’nın En Büyük Takımı Yeni Milasspor’dur

Teknik Sorumlu Cenk Atasoy’a imza attıran Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık ve Yönetim Ekibi gazetemize yaptıkları açıklamada, “Muğla’nın en büyük spor kulübünün Yeni Milasspor olduğu”nu belirterek, Cenk Atasoy ile bu sezon hedeflenen iyi futbol ve BAL Ligi özlemini gidereceklerine inandıklarını sözlerine ekleyip altyapı ile beraber uyumlu bir birliktelikle, sadece futbolda değil sporun diğer branşlarında da mücadelelerini yaparak her zaman olduğu gibi hem Milas gençliğine hem de Milas sporuna hizmet edeceklerini belirttiler.

“Teknik Sorumluluk görevini kabul ettiği için Cenk Atasoy hocamıza teşekkür ediyorum. Hocamızın da talimatlarıyla en kısa sürede futbolcu transferlerimize başlayacağız.Milasspor camiasını mutlu edecek bir takımı liglerde izleme keyfini başta taraftarlarımız olmak üzere tüm Milaslılara yaşatacağız” diyen Başkan Karabıyık, altyapılarda futbol oynayan genç futbolculara da seslenerek, “Lige hazırlıklarınıza şimdiden başlayın” dedi.

 

Kahvaltılar, Yönetici Durmuş Karaoğlu’ndan

Bu arada, Yeni Milasspor Kulübü Denetim Kurulu Üyesi Durmuş Karaoğlu, 2018 - 2019 sezonu içersinde sporcuların sabah kahvaltılarını üstlendiğini belirterek, “Yeni Milasspor’un başarısında çorbada benim de bir tuzum olsun” dedi.

 

Araç alımı ile ilgili bilgi verdiler

Yeni Milasspor Kulübünü dışarıdan destekleyen Milaslı Mütahit Öcal Yüksel de imza töreninde yaptığı açıklamada, Yeni Milasspor Kulübünün sporcularını taşıyacak bir araçla ilgili olarak basın mensuplarını bilgilendirdi ve “konu ile ilgili olarak ligler başlamadan sporcular için araç temin ederek Milassporu müsabakalara götürecek araç sıkıntısı yaşamayacakları”nı söyledi.

Yeni Milasspor Kulübü alt yapısından yetişen genç futbolcu Yiğithan Yüksel’in babası olan Öcal Yüksel, Yeni Milasspor’un lig olarak hak ettiği yerde mutlaka olacağını da sözlerine ekledi.

 

Cenk Atasoy kimdir?

Antrenörlük dönemi öncesinde futbolculuk geçmişi olan Cenk Atasoy, futbola İzmirspor altyapısında başladı.İzmirspor’un farklı yaş kategorilerinde futbol oynadı.Nazillispor ve Fırat Üniversitesi’nde futbol yaşamını sürdürdü.

4 Nisan 1972 Aydın doğumlu olan Teknik Sorumlu Cenk Atasoy, 2008 - 2016 sezonlarında Muğla Süper Amatör Liginde mücadele eden Ören Belediyespor’u çalıştırdı ve Ören Belediyespor ile Terfi Play Off mücadelesi verdi.

2016 - 2017 sezonunda Yeni Milasspor Futbol Takımı Teknik Sorumluluğuna getirilen Cenk Atasoy, Yeni Milasspor’u Süper Amatör Küme Liginde namağlup şampiyon yaptı. O yıl Yeni Milasspor BAL Ligi terfi karşılaşmasında rakibi BAL Ligi takımı Yatağanspor ile 2 - 2 berabere kaldı. Penaltı atışları sonucunda yenilip Süper Amatör Kümeye döndü.

Evli ve 1 çocuk babası olan Cenk Atasoy, Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görev yapıyor …

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık