Yeni Milasspor’dan örnek bir davranış

​​​​​​​İlçemizin tek profesyonel takımı Yeni Milasspor yeniden özlediği güzel yıllarına dönmek adına yaptığı çalışmalarla adını duyurmaya devam ediyor.

Yeni Milasspor’dan örnek bir davranış

2020-2021 spor sezonunda şampiyonluğu ve BAL Ligini hedefleyen Yeni Milasspor yeni kulüp başkanı ve yönetimiyle yeni ve doğru çalışmaları yaparak Milas futbolu adına umut vermeyi sürdürüyor.

Başkan Öcal Yüksel ve yönetim ekibi yeni sezon için tesisleşme, lokal ve futbolcuların kalacağı yerler ile kendi ayakları üzerinde durabilecek gelirler sağlayabilmek adına çalışmalarını sürdürürken diğer bir yandan da bir vefa örneği göstererek Yeni Milasspor’un kuruluşundan buyana kulüp adına çalışan kulüp başkanları, yöneticileri, kulüp çalışanları ve futbolcuların aileleri ile Milasspor’a hizmet etmiş ve ebediyete göçmüş herkesin ruhuna gidebilmesi için 10 Temmuz Cuma günü Milas Evlendirme ve Düğün Salonu önünde lokma dağıtımı yaparak bir kez daha gönülleri fethetti.

Kulüp Başkanı Öcal Yüksel konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yeni Milasspor’a bugüne kadar emeği geçen, hizmet eden herkese tek tek teşekkür ediyorum” diyerek, “bu tür toplumsal davranışlarımız Yeni Milasspor adına önümüzde ki günlerde de sürecektir” dedi.

Başkan Öcal Yüksel “Yeni sezonda tek hedefimiz kendi ayakları üzerinde durabilecek gelirleri olan Yeni Milasspor Kulübünü oluşturmak ve hem sahada hem saha dışında Yeni Milasspor’u yeniden özlediği başarılı güzel günlerine döndürmektir” açıklamasında bulunarak, “güzel çalışmalarımız var ve bu çalışmalarımızı Milaslılarla da ilerleyen günlerde paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık