Yeni Milasspor’un Yeni Başkanı: Ahmet Karabıyık

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yeni Milasspor’un Yeni Başkanı: Ahmet Karabıyık

Yeni Milasspor’un 3 yıllık geleceğini belirlemek için yapılan olağan genel kurulda kulübün yeni başkanı tek liste ile seçime giden Ahmet Karabıyık oldu.

Milas Belediyesi Prof. Dr. Aşkıdil Akarca Salonunda yapılan Yeni Milasspor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısına katılım ve ilgi yine beklendiği gibi fazla olmadı.

Milas Belediye Başkanı ve Yeni Milasspor Kulübü Fahri Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Meclis Üyeleri, Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen ve Yeni Milasspor Kulübü üyelerinin katıldıkları genel kurul Divan üyelerinin belirlenmesi sonrasında saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşımızın söylenmesi ile başladı.

 

İlk konuşma Başkan Özmen’den geldi

Toplantının ilk konuşmasını Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Hasan Özmen yaptı ve konuşmasında 3 yıllık başkanlık ve yönetim sürecinde yaşadıkları sıkıntıları anlatarak mevcut olanaklar dâhilinde 2 şampiyonluk yaşadıklarını söyledi.

Özellikle Sosyal Medya yolu ile Yeni Milasspor yönetimi üzerinde ve şahsı ile ilgili söylemleri eleştirerek; “Yeni Milasspor kavga, tartışma yeri değildir. Gönül isterdi ki yönetimimizle hep birlikte bir üst lig olan BAL liginde olabilmenin mutluluğunu yaşayabilseydik” dedi.

 

Amigo Şeker İbrahim Alır: ‘Sevdamız Yeni Milasspor’dur …

Başkan Özmen’in konuşması sonrasında söz alan Yeni Milasspor Kulübü Amigosu İbrahim Alır (Amigo Şeker) yaptığı konuşmada, sosyal medyada yazdığı tüm yazılarında her zaman sadece “Sevdamız Yeni Milasspor’dur” dediğini ve bu sevda için tribünlerde yer aldığını vurgulayarak, Yeni Milasspor Kulübünün yerinin asla amatör kümeler olmadığını söyledi.

 

Başkan Tokat’tan anlamı cümleler

Yeni Milasspor Kulübü Fahri Başkanı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da genel kurulda bir konuşma yaparak, Yeni Milasspor ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktardı.

Yeni Milasspor’un genel kurul toplantılarının beklediği ve arzu ettiği güzel görüntüler içersinde olması gerektiğini ancak hiçbir zaman sıkıntısız bir genel kurul gerçekleştiremediklerini söyleyen Başkan Tokat, “Mevcut olanaklarla Milas Belediyesi olarak Yeni Milasspor Kulübüne ve diğer spor kulüplerine maddi desteklerde bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz. Ancak mevcut şartlar her geçen gün daha da kötüye gidiyor.Kendi ayaklarımız üzerinde durabilen, kendi gelirini kendi yaratabilecek bir spor kulübü olmanın özlemini çekiyoruz. Hasan Özmen başkanlığındaki eski yönetimin 3 sene içinde 2 şampiyonluk yaşamasının önemli olduğunu düşünüyorum ve huzurlarınızda Hasan Başkana ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek yönetim ekibine de şimdiden başarı dilekleri iletiyorum” dedi.

 

Faaliyet ve Denetim raporları okunarak ibra edildi

Yapılan konuşmaların arından önce 20017 - 2018 Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu Başkan Hasan Özmen tarafından okunarak ibra edildi, ardından da Denetim Kurulu Raporunun okunması ve ibrası da gerçekleştirildi.

 

Tek Liste Tek Aday: Yeni Başkan Karabıyık

Yeni Milasspor Olağan Genel Kurul toplantısında gündemin son maddesi olan seçimler bölümünde, 400’e yakın üyesi olan Yeni Milasspor Kulübünün sadece 72 üyesi oy kullandı.

2018 - 2019 sezonu ile birlikte 3 yıllığına tek liste ve tek isim olarak aday olan Milas Özel Rehabilitasyon Merkezi Sahibi, Milas Yörük Obaları Derneği Başkan Yardımcısı ve Güllük Halı Saha İşletmecisi 2007 - 2008 Yeni Milasspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinden Ahmet Karabıyık, Yeni Milasspor’un yeni Başkanı oldu.

 

Teşekkür

Yeni Milasspor’un yeni Başkanı Ahmet Karabıyık, seçimin ardından yaptığı konuşmada, seçime katılan ve oy kullanan kullanmayan tüm üyelere teşekkür etti. Hedefin, yeni sezonda Milas’ın kendi çocuklarıyla lig mücadelesi yapmak ve mevcut imkânlar ölçüsünde Süper Amatör kümede Yeni Milasspor’u ve Milas’ı temsil ederek, BAL Ligi yolunda keyifli bir Yeni Milasspor’u herkese izletebilmek olduğunu vurguladı.

Eski yönetim ekibine, yaptığı çalışmalar için de teşekkür eden Ahmet Karabıyık, “Kulübümüzün Fahri Başkanı ve Belediye Başkanımız Muhammet Tokat’a da verdiği destekler için teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yönetim Kurulu

Ahmet Karabıyık, Soner Çamlıbelen, Önder Sevim, Cömert Doğan, Arif Koz, Faik Özdemir, Çağrı Purma, Savaş Küç, Cemal Devrim, Saadettin Kuyucu, Muzaffer Yıldırım, Durmuş Karyağdı, Servet Coşkun, Oktay Ülker ve Osman Özen

 

Denetim Kurulu Asil Üyeler

Durmuş Karaoğlan, Mustafa Karyağdı ve Önder Babacan.

 

Muğla ASKF Üyeleri

Muhammet Tokat, Ahmet Karabıyık  ve İlgin Göktepe

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık