Yeni Milasspor’un yeni yönetimi görev dağılımını yaptı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yeni Milasspor’un yeni yönetimi  görev dağılımını yaptı

26 Mayıs Cumartesi günü yapılan Yeni Milasspor Olağan Genel Kurulu Toplantısında kulübün yeni yönetimine seçilen 2018 - 2019 sezonu ile birlikte 3 yıllık göreve gelen Ahmet Karabıyık başkanlığındaki Yeni Milasspor’un yeni yönetimi görev dağılımı için ilk toplantısını basın önünde 30 Mayıs Çarşamba günü yaptı.

MİTSO Toplantı Salonunda yapılan toplantıya 15 üyeden 9’u katılırken, toplantıya gelmeyen 6 üyenin mazeretleri nedeniyle toplantıya katılamadıkları öğrenildi.

Görev dağılımı yapıldı

Toplantıda verilen karara göre, Yönetim Kurulu, kendi içindeki görev dağılımını şu şekilde yaptı:

Başkan Ahmet Karabıyık, Başkan Yardımcısı Soner Çamlıbelen, As Başkan Cömert Doğan, Genel Sekreter Arif Koz, Sayman Cemal Devrim Alt Yapı Sorumlusu Saadettin Kuyucu, Halkla İlişkiler ve Basın Danışmanı Çağrı Purma ve Genel Kaptan Savaş Küç ve yöneticiler Önder Sevim, Faik Özdemir, Muzaffer Yıldırım, Durmuş Karyağdı, Servet Coşkun, Oktay Ülker ve Osman Özen.

Yerli hoca genç futbolcu!

Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Ahmet Karabıyık, yönetim kurulu görev dağılımı sonrasında yaptığı açıklamada, “Henüz yönetim anlamında çok yeniyiz, kulübün yönetimine talip olurken kulübümüzün içinde bulunduğu sıkıntıları bilerek görev istedik, zaman içersinde hem bizler yeni görevlerimize alışacağız hem de kulübümüzün temel sıkıntılarının neler olduğunu tespit edip bu sıkıntıları çözmek için kimlerle işbirliği içersine gireceğimizi araştıracağız” diyerek, ellerinden gelen tüm çabayla takımları Ekim ayı içinde başlayacak liglere hazır hale getireceklerini söyledi.

Konuşmasında daha sonra ‘Transfer Komitesi’ni de oluşturacaklarını vurgulayan Karabıyık, “Önce takımımızın yeni hocası ile analaşacağız daha sonra da yeni hocamızla birlikte Süper Amatör Kümede mücadele edecek futbolcu kadromuzu belirleyeceğiz. İlk etapta yerli hoca ve genç futbolcularımızla, kendi olanaklarımız ölçüsünde ayaklarımız yere sağlam basarak ligde yer alacağız” dedi.

Birlik ve beraberlik içinde 2018 - 2019 sezonunda Yeni Milasspor için en iyi mücadeleyi vereceklerini söyleyen Karabıyık, tüm yönetici arkadaşlarına ve kendilerine destek olan herkese gönülden teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık