Yeni teknik direktör ile imzalar atıldı

​​​​​​​2023 -2024 futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde Milas’ı temsil edecek olan, Dr. Alp Milasspor Kulübü yönetimi, 11 Ağustos 2023 Cuma günü yeni teknik hocalar ile kulübün alt yapısından yetişen genç futbolcularla sözleşme imzalandı.  

Yeni teknik direktör ile imzalar atıldı

Yeni sezonda Dr. Alp Milasspor takımı olarak teknik direktör olarak Deniz Kibar ve yardımcı antrenörü için de Cavit Cem Bulgulu ile sözleşme imzalandı.

İmza törenine Kulüp Başkanı Ersin Köksal, Dr.Alp Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Alper Yalçın, Başkan yardımcısı Bülent Sezgin, Yönetim kurulu üyesi Mehmet Ilbıra, genel Direktör Akın Çilek ve kaleci antrenörü İsmail Alptekin, alt yapı antrenörleri Çağrı Arıkan, Güray Fedakar ve Mehmet Kurşun katıldı.

Açılış konuşmasını yapan kulüp başkanı Ersin Köksal, “2023-2024 Sezonunda kulübümüzü şampiyonluğa taşıyacak olan, teknik direktörümüz Deniz Kibar ve yardımcı Antrenörümüz Cavit Cem Bulgulu için imza töreni düzenledik. Kendilerine hoş geldiniz der, başarılı bir sezon geçirmelerini dilerim.” Dedi.

Milas Gençlikspor Kulübünün Dr. Alp Milasspor'a dönüşünü anlatan Başkan Köksal, kulüplerinin tescil işlemlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Hedeflerinin yeni sezonda BAL Ligi olduğunu söyleyen başkan Köksal, Dr. Alp Milasspor'un sponsorluğunu üstlenen Dr. Alp Gayrimenkul Sahibi Dr. Alper Yalçın'a ve kulübün yeni sezonda antrenörlüğünü yapacak tüm antrenör ve teknik ekibe teşekkür ederim.” Dedi.

GENÇ FUTBOLCULARLA DA İMZALAR ATILDI

Dr. Alp Milasspor Kulübü yönetimi, yapılan basın toplantısında, kulübün alt yapısından yetişen genç futbolcularla da imzalar atıldı.

Caner Tahtacı, Batuhan Ertan, Özgür Görkem Balık isimli genç futbolcular, Dr. Alp Milasspor formasıyla mücadele edecekleri için mutlu olduklarını söylerken, Başkan Köksal da “Emeklerimizin, emeklerinin karşılığını son iki sezon A takım seviyesine ulaşarak bizleri umutlandıran geçtiğimiz sezon devre arasında değişik takımlarda oynayan alt yapımızdan gelen değerli futbolcularımız Batuhan Ertan, Caner Tahtacı ve Özgür Görkem Balık ile yola devam ediyoruz. Gençlerimize Başarılı bir sezon geçirmelerini dilerim” dedi.

Dr. Alp Milasspor yönetimi, futbolcu transferlerinin teknik heyetin de onayı ile devam edeceğini belirterek, toplantıyı sonlandırdılar.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık