Yeni Yönetim’in İlk Ziyareti

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yeni Yönetim’in İlk Ziyareti

2018-2019 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek olan, 2 yıl üst üste ligi namağlup şampiyon bitiren ilçemiz takımı Yeni Milasspor’un yeni yönetim ekibi, Milas Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret ederek hem yönetim ekibi hem de kulüp çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiler.

Kulüp yönetim kadrosunu tanıtan kulüp başkanı Ahmet Karabıyık, 2018-2019 sezonunda kulüp yönetimi olarak hedeflerinin BAL Ligine çıkmak olduğunu vurgulayarak “alt yapımızdan kadroya dâhil edecek genç futbolcularımızla birlikte bu sene BAL Ligi hedefimize ulaşacağımıza inancım büyük” dedi.

Mor Beyaz Yeni Milasspor atkısını Kaymakam Eren Arslan’a armağan eden Yeni Milasspor Yöneticileri, Kaymakam Arslan’dan destek istediklerini belirttiler.

Başarılı Olmanızı Diliyorum...

13 Haziran Çarşamba günü Yeni Milasspor Yönetim Ekibi’ni makamında kabul eden Milas Kaymakamı Eren Arslan “Futbol, kitleleri arkasından sürükleyen bir spor dalıdır. Milas’ta da futbol çok sevilmektedir.Yeni Milasspor Kulübümüz Milas’ın birleştirici bir takımı ve kulübü olarak çalışmalarını sürdürmeli ve sadece şampiyonluk ve başarı olarak hedeflerin yanında alt yapısından yetişen genç sporcuları da kadrosunda yer aldırarak onlara olanak tanımalıdır.Bu anlamda, yeni sezonda planlamanızı, projelerinizi şimdiden yaparak, çalışmalarınızı sürdürmeniz gerekiyor” dedi.

Yeni Milasspor Kulübünün yeni yönetim ekibinin kendisini ziyaret ederek yapacakları çalışmalarla ilgili bilgiler vermesini memnunlukla karşıladığını vurgulayan Kaymakam Eren Arslan, Milas adına gereken destekleri mevcut şartlarmız doğrultusunda vermeye çalışırız diyerek, yeni sezonda Yeni Milasspor Kulübü yönetim ekibine başarılar diledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık