“Yensen de Yenilsen de Kalbimiz Hep Sende”  Milas Belediyespor- Beşiktaş

2018-2019 Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde mücadele eden ilçemiz takımı Milas Belediyespor ligin en önemli ve en zor maçlarından birini oynamak için 15 Aralık Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’ne çıkıyor.

“Yensen de Yenilsen de Kalbimiz Hep Sende”  Milas Belediyespor- Beşiktaş

 

Rakip, Lider Beşiktaş

Yeni çıktığı Türkiye Büyük Erkekler Ligi’nde fırtına gibi esen, geçtiğimiz haftaya kadar peş peşe 7 galibiyet alarak ilçemiz Milas’ı gururlandıran ilçemizin ve ilimizin tek birinci lig profesyonel takımı Milas Belediyespor, hafta sonu lig lideri Beşiktaş’ı Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde konuk ediyor.

Osman Çakıray’ın Teknik Sorumluluğunu üstlendiği, antrenörlüğünü Sefa Koşar’ın yaptığı Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı, ligin 12. Haftasında İstanbul Beşiktaş Voleybol Takımı ile zorlu bir lig mücadelesinde Milaslı taraftarların desteğine güveniyor.

Ligde oynadığı 11 maçta 8 galibiyet 3 mağlubiyet alan ve topladığı 25 puanla averajla 4. sırada yer alan Milas Belediyespor, karşılaşmaya da mutlak galibiyet ve güzel bir oyun için çıkıyor.

Kulüp Başkanı ve Yönetimden Maça Davet

Milas Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Tokat ve Yönetim Ekibi yaptıkları açıklama ile Milaslı tüm voleybolseverleri 15 Aralık Cumartesi günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanacak olan lig maçına davet ederek,“gücümüze güç katın” çağrısında bulundular.

Verilecek tribün desteği ile Milas’ta voleybolun ne kadar çok sevildiğini ve Milas’ın gururu olan Belediyespor Voleybol Takımının sevildiğini herkese gösterelim diyen kulüp yöneticileri, dostça bir karşılaşma olması dileklerinde de bulundular.

BİRİNCİ LİG BÜYÜK ERKEKLER PUAN TABLOSU

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık