Yerel derbinin kazananı Milas Belediyesi Milasspor oldu

Şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek için yapılan play-off maçları devam ediyor. Bu kapsamda hiçbir iddiası ve hedefi kalmayan iki takımın yerel derbi maçı oldukça heyecanlı ve mücadeleli geçerken, sahadan galip ayrılan taraf Milas Belediyesi Milasspor oldu.

Yerel derbinin kazananı Milas Belediyesi Milasspor oldu

21 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynanan play-off grubu 7.hafta maçında Milas Belediyesi Milasspor ile Dr. Alp Milasspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ev sahibi takım Milas Belediyesi Milasspor 3-1 kazandı.

Maçın hakemleri: Yaşam Bacaksız, Çağrı Furkan Uysal, Sabri Sarı

Milas Belediyesi Milasspor: Süleyman, M.Oğuz Fudeil, Serkan Katar, Kaan, Şahin, Emirhan, Ömer, Sinan, Barış Sabancı, Eren, Serhat

Yedekler: Bayram, Erman, Ali Tokat

Antrenör: Cenk Atasoy

Dr. Alp Milaspor: Yasin, Görkem, Onur, Mustafa Saydam, Vedat Aras, Efe Can, Mehmet Özdağlı, Çağrı Karayılgın, Caner Tahtacı, Süleyman Kıratlı, İhtilal Durmuş

Yedekler: Baran, Faruk, M.Baran, Besim, Vedat Efe

Antrenör: Ali Akın Çilek

Çok çekişmeli ve hırslı geçen karşılaşmada Dr. Alp Milassporlu iki futbolcu rakipleri ile girdikleri mücadele sonrasında başlarından yaralandılar. Bu iki futbolcudan Görkem Yavuz, saha içerisinde yapılan ilk müdahalenin ardından başı sarılı halde oyuna devam ederken, Caner Tahtacı ise oyuna devam edemedi. Caner Tahtacı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Güzel bir havada oynanan karşılaşmada ilk yarısının en erken golü Dr. Alp Milasspor oyuncusu Süleyman Kıratlı tarafından gelse de kazanan taraf Milas Belediyesi Milasspor oldu.

Ev sahibi takım Milas Belediyesi Milasspor’a galibiyeti ve 3 puanı getiren 3 golü ise Barış Sabancı attı.

1. dakikada Çağrı Karayılgın'ın ortasında ceza sahasında topla buluşan Süleyman topu filelerle buluşturdu. Bu golle Dr. Alp Milasspor maçta 1-0 öne geçti.

3.dakikada Milas Belediyesi Milasspor geliştirdiği ilk atakta Barış Sabancı'nın ceza sahasına ortalanan topa vurduğu kafa ile golü buldu. Skor 1-1.

İlk yarı 1-1 beraberlikle tamamlandı

Milas Belediyesi Milasspor dakika 53'te Barış Sabancı'nın attığı golle maçta 2-1 öne geçerken, 77. dakikada yine Milas Belediyesi Milasspor’lu Barış Sabancı kendisinin ve takımının maçtaki üçüncü golünü atarak skoru 3-1 yaptı.

Maç bu sonuçla tamamlanırken, maç sonunda ise yine yeşil sahalarda görmek istemediğimiz görüntüler ortaya çıktı. İki takım arasında yaşanan gerginlikler ise büyümeden önlendi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık