Yerküpe haftasonu şenlenecek

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yerküpe haftasonu şenlenecek

Doğaseverler, bugün başlayacak ve 3 gün boyunca birbirinden renkli etkinliklerle sürecek 2’nci Doğa Sporları Festivalinde buluşacaklar.

 

Muğla Menteşe Belediyesi tarafından geçen yıl birincisi yapılan ve oldukça ilgi gören doğa sporları festivalinin ikincisi bugün başlıyor.Birçok spor etkinliğinin yer aldığı festival, 31 Ağustos - 2 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Başta ilimiz Muğla olmak üzere, çevre illerden de festivale katılacak olan doğaseverler, 3 gün boyunca sürecek çeşitli etkinliklerle keyifli bir zaman geçirecekler. Geçen yıl ilki düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan festivalin, içerik olarak bu yıl daha da zenginleştirilerek yapılacak olması, tüm doğa ve spor tutkunlarını heyacanlandırırken, organizasyonunun ev sahiplerinden Menteşe Yerķüpe Spor Kulüp Başkanı Hüseyin Eren, doğa ve spor tutkunlarını 3 gün sürecek hafta sonu etkinliğine davet etti.

Başkan Eren; “Yerküpe, Doğa Kamp Olimpiyatları için gerçekten eşsiz bir yer ve burada tüm doğa ve spor tutkunlarını ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız. Geçen yıl birincisini düzenlediğimizde katılımcılar buradan oldukça mutlu ayrıldılar.Bu sene içerik olarak festivalimiz biraz daha zenginleştirildi.Dolayısıyla festival sonrasında katılımcıları yine mutlu bir şekilde buradan uğurlayacağımızdan eminiz.Menteşe Yerküpe Spor Kulübü ve Menteşe Belediyesi olarak tüm doğaseverleri ve doğa sporları tutkunlarını, doğanın ve sporun adresi Yerküpe’ye bekliyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık