Yetenekli çocuklar, spor antrenörleri ile tanıştı

​​​​​​​Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın projelerinden biri olan "Sportif Yetenek Taraması" kapsamında Milas’ta farklı spor branşlarından yetenek sınavına girip sınavı başarıyla tamamlayan öğrenciler ile aileleri 11 Eylül Pazartesi günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda bir araya geldi.

Yetenekli çocuklar, spor antrenörleri ile tanıştı
  • 12 September 2023, Tuesday 22:52

Ülkemizi önemli turnuvalarda temsil etmeleri için 3. sınıf öğrencileri eğitim öğretim döneminin ikinci yarıyılında 10 aşamalı testten geçiriliyor. Sportif branşlara yönlendirilen ve birinci aşamada başarılı olan öğrenciler, stadyumda bir araya geldi.

Bu sene 4. sınıfa olan 125 öğrenci ile ailelerinin yanı sıra farklı spor branşlarında eğitimler verecek olan antrenörler, Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

15 Eylül Cuma günü Gençlik Merkezinde ve Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda başlayacak olan eğitimleri Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Judo Antenörü Mehmet Ataklı, basketbol antrenörü Ali Alaca, badminton antrenörü Pınar Demir, voleybol antrenörü Kemal Evren Keskin, tenis antrenörü Denizhan Kuşcu, atletizm antrenörü Havva Uzuncan, hentbol antrenörü Tuğçe Handan Demirel,  Muttalip Ersoy, Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri Hilal Can Atıcı, Asuman Melis Tokat, Selman Faruk Koçarlı, Spor Eğitim Uzmanı Coşkun Demir ile futbol antrenörü Çağrı Arıkan verecek.

Milas Gençlik ve Spor Müdürü Tayfun Durmuş Uslu, spor antrenörlerini ailelere tanıttıktan sonra,  yetenekli çocuklara başarılar diledi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık