Yıldız Kızlarda ilk mağlubiyet

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Yıldız Kızlarda ilk mağlubiyet
  • 02 November 2016, Wednesday 6:56

Maçın Hakemleri: Ayşe Diğer, Filiz Kın, Olgun Akdoğan, Safiye Dili, Didem Elvan

Gözlemci: Cengiz Meriç

Milas Belediyespor: Özümnur (Takım Kaptanı), Gizem, Melis, Ayşenur (Libero), Eda, Dilara, Merve, Nursu, M. İrem

Antrenör: Ünsal Çelik, Mahmut Gökova

Bodrum Voleybol: Şebnem, Zeynep Naz, Bahar, Rümeysa, Dilara (Kaptan), Sena, Deniz, Melisa, Beyza, İlayda (Libero),Lara

Antrenör: Taner An

Muğla Yıldız Kızlar Voleybol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasından galip ayrılan taraf konuk takım Bodrum Voleybol oldu.

Milas Spor Salonu’nda oynanan lig maçının tüm setlerinde ilçemiz takımı tutuk bir oyun sergilerken konuk takım hem hücumda hem savunmada az hata yapan takım olarak maçta başarılı bir performans sergiledi.

Karşılaşmanın ilk setinde etkili smaçlar iyi servislerle peş peşe sayılar alan Bodrum takımı bir ara sayı farkını 14 - 4’e kadar yükseltti Daha sonra toparlanan Milas temsilcisi kazandığı sayılarla rakibine yetişmek istedi. İlk seti 25 - 15 alan konuk takım Bodrum müsabakada 1 - 0 öne geçti.

Maçın ikinci setinde de yine etkili oyunu sürdüren Bodrum Voleybol takımı seti 25 - 16 alarak skoru da 2 - 0 yaptı. Karşılaşmanın üçüncü setinde yine iyi oynayan ve az hata yapan taraf olan Bodrum voleybol takımı seti 25 - 14 alarak sahadan 3 - 0 galibiyetle ayrıldı.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Bodrum Yarımada voleybol takımını 3 - 0 yenen ilçemiz takımı ikinci lig maçında kendi sahasında Bodrum Voleybol takımına 3 - 0 yenilerek haftayı puansız kapattı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık