Yılın başarılı teknik sorumlusu

2021-2022 Futbol sezonunda ilçemizi Türkiye Masterler Veteranlar Federasyonunun düzenlediği Ege Bölgesi Masterlar Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Milasgücü Masterlar Futbol takımının teknik sorumlusu Hasan Ali Arıkan,  Türkiye Masterlar  Veteranlar Federasyonu tarafından 2020-2021 sezonunun en başarılı teknik sorumlusu seçildi.

Yılın başarılı teknik sorumlusu

Birçok futbol kulübünde teknik sorumluluk yapan Hasan Ali Arıkan ilçemiz takımları Güllük Belediyespor,Yeni Milasspor ve Milasspor Masterlar Futbol takımlarında teknik sorumluluk yaptı.

Son olarak Milasgücü Masterlar Futbol Takımıyla önce Antalya'da Vatan Kupası’nı, sonrasında da geçtiğimiz hafta sonu Milas Şehir Stadyumunda Manisa Masterlarıyla oynanan Süper Kupa maçını kazanarak sezonun ikinci kupası ve şampiyonluğunu yaşayan Milasgücü Masterlar Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan'a yılın en başarılı teknik sorumlusu ödülü verildi.

Türkiye Masterlar Veteranlar Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu tarafından verilen yılın en başarılı teknik sorumlusu ödülüyle ilgili olarak gazetemiz muhabiri Hüseyin Açar'a bir açıklama yapan teknik sorumlu Hasan Ali Arıkan, "Sezonu 2 kupa ve 2 şampiyonlukla kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz, kazanılan 2 şampiyonluk Milasgücü için mücadele eden herkese aittir. Yöneticisinden sporcusuna kadar herkesin bu şampiyonluklarda katkısı vardır, bu nedenle Milasgücü'nün başarısında pay sahibi olan herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum.

Şahsıma verilen yılın en başarılı teknik sorumlusu ödülü için de Masterlar ve Veteranlar Federasyonu Başkanımız Kenan Gürsu'ya ve yönetim ekibine teşekkür ediyorum.

Milas'ta oynadığımız Süper Kupa maçında rakibimiz Manisa Masterlarıyla oynadık. Güzel ve zevkli bir maç oldu, tribünlerden maçımızı izleyerek bizlere destek olan Milaslı futbolseverlerimize de teşekkür ediyorum.

Ayrıca günün anlamı için mücadele ettığimiz SMS rahatsızlıgı olan Alparslan Başoğlu bebeğimize ve tüm bebeklerimize sağlıklı ve güzel günler diliyorum.

Milasgücü Masterları olarak ilçemizi başarıyla temsil ettiğimize inanıyorum. Yeni sezonda Milasgücü olarak sportif etkinliklerimizin devam edeceğini umuyorum. Kendi sahamızda kendi taraftarlarımızın önünde süper kupa şampiyonu olmak güzeldi; heyecanımıza ve mutluluğumuza ortak olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık