Yol Yarışlarının Milaslı Sporcusu Çağla

Milas doğumlu atletizm ve bisiklet sporcusu Çağla Şengör Danacıoğlu, atletizmle başladığı spor hayatını şimdilerde Bisiklet yol yarışları sporcusu olarak sürdürüyor.

Yol Yarışlarının Milaslı Sporcusu Çağla

Milas’ın Eğitimcilerinden Fikret Şengör’ün kızı olan Çağla Şengör Danacıoğlu Muğla Sıtkı Koçman Yüksek Okulu’nda sürdürdüğü atletizm sporculuğuna 2019 yılında son noktayı koyarak, bisiklet branşında yol yarışları sporcusu olarak spor hayatını etkin bir şekilde sürdürüyor.

Spor muhabirimiz Hüseyin Açar’a spor hayatı ile ilgili bir açıklama yapan Milaslı sporcu Çağla Şengör Danacıoğlu “Uzaklarda olsam da kalbim her zaman Milas’ta “diyerek şu bilgileri verdi.

Çağla Şengör; “Muğla BESYO’da etkin bir şekilde başladığım atletizm sporculuğumu okuldan mezun olduktan sonra’da devam ettirdim. Atletizmde bireysel sporcu olarak yarışlara katıldım dereceler elde ettim. Ancak son atletizm yarışım olan 2019 maraton koşusundan sonra bisiklet sporuna geçtim. 2020 yılında Türkiye 3.’sü oldum. Ve Milli Takıma seçildim. Halen Bisiklet Milli Takım sporcusu olarak ülkemiz adına çeşitli yarışmalarda yer alıyorum.

1-19 Temmuz tarihleri arasında önce Kahraman Maraş’ta sonrasında Kayseri’de uluslararası Grand Prix Bisiklet yarışmalarında milli takım sporcusu olarak ülkemi temsil ettim.

Spor benim için bir yaşam şeklidir yapabildiğimiz pedal çevirebildiğimiz sürece bisiklet sporunun içersinde olacağım.

Beşiktaş boks takımı antrenörü olan eşimle birlikte sportif etkinliklerimizi sürdürüyoruz.

2022 yılında yapılacak olan Bisiklet Yol yarışlarında mücadele etmek için antrenman çalışmalarıma ara vermeden devam ediyorum” dedi.

“Milas’ta ki tüm arkadaşlarıma akrabalarıma ve yakınlarıma sevgi ve selamlarımı gönderiyorum” diyen sporcumuz Çağla Şengör Danacıoğlu “Uzaklarda olsam da kalbim her zaman Milas’ta” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık