Yönetim, Taraftarlarla Buluştu…

ÖNDER HABER - Hüseyin AÇAR

Yönetim, Taraftarlarla Buluştu…
  • 01 October 2018, Monday 6:12

Son günlerde Yeni Milasspor Kulüp Yönetimi ile Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği arasında yaşanan gerginlik, önceki gün taraftarlar derneğindeki buluşma ile masaya yatırıldı. Her şartta taraftarın takıma sahip çıkılması istenirken, dernek üyeleri de geçmişte olduğu gibi gelecekte de takımın yanında olunacağı mesajını verdiler.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği hizmet binasında gerçekleşen buluşmada, Yeni Milasspor Genel Kaptanı Savaş Küç, Antrenör Cenk Atasoy ve bazı futbolcular hazır bulunurken, Genel Kaptan Savaş Küç, taraftarların her şartta futbolculara destek vermesinin önemine vurgu yaptı.

Genel Kaptan Küç, 7 Ekim 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek sezon açılışında taraftarları tribünlerde görmek istediğini belirterek, yaşanan sıkıntıların futbolculara olumsuz yönde yansıdığını söyledi.

“Liglerin başlamasına çok az bir süre kala taraftarların, kulübün ve futbolcularının yanında olması ve tribün desteğini vermesi gerek. Kulüpten ayrılan takım kaptanı Emre Kuncak’ın ayrılış nedenini açıkladık. Emre hepimizin sevdiği bir futbolcudur. 2 yıl Yeni Milasspor’un şampiyonluğunda diğer futbolcu arkadaşlarıyla birlikte pay sahibidir. Ancak takımını zamansız yalnız bırakmıştır. İçinde bulunduğumuz sıkıntıları en iyi bilenlerden biridir. Kulüpten belirli bir miktarda para alarak ayrılmıştır.

Taraftarların kulüp başkanına yönelik protestolarını ve görevi bırakmasını isteyen yazıları sosyal medya yolu ile yayınlamalarını da doğru bulmuyorum. Ligin başlamasına 1 aydan az bir süre kala kulübümüzde yaşanan sıkıntıların hiç kimseye faydası olmaz. Şu aşamada kulüp başkanının görevden ayrılması sorunları çözmez. Kulübün başına gelecek yeni başkan da yine aynı sıkıntıları yaşayacaktır” dedi.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak ise yaptığı konuşmada, taraftarların protestosunun futbolculara yönelik olmadığını kulüp başkanının ve yönetiminin Milasspor kulübünü iyi yönetemediklerini ve sezon başında futbolcu ayrılıklarının yaşanması nedeniyle endişe taşıdıklarını söyledi.

Dernek Başkanı Abbak; “Her koşulda futbolcu kardeşlerimizin geçmişte yanında olduk, bugün ve yarın da yine yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bizim sevdamız Milasspor’dur. Takımın başarısı için bizler üzerimize düşen hiçbir fedakârlıktan kaçınmadık, kaçınmayız da ancak henüz sezon başında bazı futbolcuların takımdan ayrılması, şampiyonluk yolunda güç kaybı demektir. Bizim de endişemiz bundan dolayıdır” diyerek, yeni sezonda da takımın yanında olacaklarının sözünü verdi.

 Yönetim ve taraftar buluşmasında son konuşmayı takımın antrenörü Cenk Atasoy yaptı. “Takımdan ayrılan futbolcuların, ayrılış nedenlerini burada tekrar konuşmak istemiyorum. Takımdaki futbolcularla birlikte biz yola devam ediyoruz. Takımımızın kadrosunda kalan tüm futbolcularımız lig mücadelesinde Milas’ı en iyi şekilde temsil edecektir. Kadromuzdaki futbolcularımız ligin ağırlığını kaldırabilecek karakterde ve güçtedir. Yeter ki taraftarlar olarak bizleri tribünlerde yalnız bırakmayın” diyen Teknik Direktör Cenk Atasoy, 7 Ekim Pazar günü Güllük Sahasındaki sezon açılışına taraftarları davet etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık