Yozgat’tan madalyalarla döndüler

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yozgat’tan madalyalarla döndüler

19 - 22 Nisan tarihleri arasında Yozgat’ta yapılan Okul Sporları Yıldızlar Güreş Türkiye Şampiyonasına katılan Milaslı Güreşçiler yine göğsümüzü kabartılar.

23 ilden 250’ye yakın yıldız güreşçinin katıldığı turnuvada, Antrenörleri Mustafa Boylu ve Abdullah Aldemir nezaretinde mindere çıkan Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi Sporcuları, Zekeriya Gümüşkesen Ortaokulu Güreşçisi Abdullah Akdağ ve Cumhuriyet Ortaokulu Güreşçisi Mert Çelik, turnuvada şampiyon olup altın madalya kazanarak birincilik kürsüsüne çıktılar.

Turnuvada yarışan diğer sporcularımızdan biri olan Cumhuriyet Ortaokulu Güreşçisi Davut Çelik ise finalde rakibine yenilerek altın madalyayı kaçırdı ve gümüş madalya kazanarak ikincilik kürsünde yer aldı.

 

Kutlama

Yozgat’ta yapılan Türkiye Yıldızlar Güreş Şampiyonasında Milas’a 2 altın ve 1 gümüş madalya kazandıran başarılı sporcularımızla ilgili olarak bir açıklama yapan Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, yaşanan şampiyonlukların Milas adına son derece güzel başarılar olduğunu vurgulayarak, “Türkiye Şampiyonu olan Abdullah Akdağ ile Mert Çelik’i ve Türkiye İkincisi olan Davut Çelik ile Antrenörlerimizi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık