Yuvaya Dönüşün Tarihi Belli Oldu

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Yuvaya Dönüşün Tarihi Belli Oldu

Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ve ligin ilk yarısını Menteşegücü deplasmanı galibiyeti ile lider olarak kapatan ilçemiz temsilcisi Yeni Milasspor uzun bir aradan sonra önemli bir lig karşılaşması ile tekrar Milas’a dönüyor.

2016 - 2017 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ilk yarı karşılaşmalarını Milas Stadyumu yerine Ören Stadyumu’nda oynayan Yeni Milasspor, 5 Şubat Pazar günü ligin şampiyonluk adaylarından Gümüşlük Gençlikspor karşılaşması ile Milas Stadyumunda yeniden taraftarlarının önüne çıkacak.

Sezon başında Yeni Milasspor yönetimi tarafından alınan ve o dönemin teknik sorumlusunun isteği doğrultusunda lig maçlarını Ören Stadyumuna taşıyan Yeni Milasspor, sporcularının kaldıkları tesislerin yıkılması ile büyük bir sıkıntı yaşamıştı.

Ören’de bir otel kiralayan Yeni Milasspor Kulübü ligin ilk yarı karşılaşmalarını da Ören Stadyumunda yapmış ve yeni antrenörü Cenk Atasoy ile başarılı maçlara imza atmıştı.

Süper Amatör Küme Ligi’nin ilk yarısının sonunda 10 karşılaşma sonrasında 7 galibiyet ve 3 beraberlikle 24 puan toplayan ilçemiz temsilcisi Yeni Milasspor şampiyonluktaki en güçlü iki adayı olan Gümüşlük Gençlikspor ve Ortakent Yahşispor’un 1 puan önünde liderlik koltuğuna oturdu.

 

Arayışlar sona erdi

Yeni Milasspor taraftarlarının büyük destek verdiği Yeni Milasspor ligin ikinci yarısında ilk iç saha maçında deplasmanda 1 - 1 berabere kaldığı Gümüşlük Gençlikspor ile Milas Stadyumunda yeniden taraftarlarının huzuruna çıkıyor.

Sporcularının kalacağı tesisi sorununu çözen Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen ve yönetim kurulu üyelerinin sıkı çalışmaları sonrasında 5 Şubat’ta Milas Stadyumu’nda yeniden sahaya çıkacak olan Yeni Milasspor takımı Süper Amatör Küme Liginde şampiyonluk yolunda Milaslı taraftarlardan ve sporseverlerden büyük destek bekliyor.

 

Atkı hediye edilecek

Taraftarlar Derneği ve Amigo Şeker İbrahim Alır gazetemize yaptığı açıklamada 1000 kişilik bir taraftar topluluğu ile 5 Şubat Pazar günü Gümüşlük karşılaşmasında Milas Stadyumu tribünlerinde olacaklarını belirttiler.

Maça gelecek bayan taraftarlara atkı hediye edecek olan Sevdamsın Taraftarlar Derneği Yöneticileri, Amigo Şeker ve Yeni Milasspor Yönetimi birlik ve beraberlik içinde hep birlikte 5 Şubat Pazar günü Yeni Milasspor’un yanında olacaklarını vurgulayarak Yeni Milasspor’a hep destek tam destek sloganı ile “şampiyonluk yolunda asla yalnız değilsin” dediler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık