Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Zafer Görgen Milas’ta

Futbola 2012-2013 sezonunda 13 yaşındayken Yeni Milasspor alt yapısında kaleci olarak başlayan 21 Haziran 2000 doğumlu genç sporcumuz Zafer Görgen, formasını giydiği Çaykur Rizespor’un Süper Lig maçlarının tamamlanması sonrasında ailesinin, akrabalarının ve arkadaşlarının yaşadığı Milas’a gelerek yakınlarıyla hasret giderdi.

Zafer Görgen Milas’ta

2014-2015 sezonunda Ege Bölgesi Şampiyonu olan Yeni Milasspor 14 Futbol takımı ile Türkiye Şampiyonluğu maçları için Denizli’ye giden Zafer Görgen burada Manisaspor alt yapı antrenörlerinin dikkatini çekti ve 2015-2016 sezonunda Manisaspor takımının alt yapısı ile futboluna devam etti.

2015-2016 spor sezonunda kulüp başkanlığını Hasan Özmen’in, Teknik Sorumluluğunu Ali Akın Çilek’in yaptığı Yeni Milasspor’dan Manisaspor’a transfer olan genç yetenek Zafer Görgen, 2,5 yıl Manisaspor ile alt yapı takımlarında forma giydi ve 17 yaşındayken 2018-2019 sezonunda Süper Lig Takımlarından Çaykur Rizespor’a transfer oldu. Aynı sezon Çaykur Rizespor ile profesyonel bir sözleşmeye imza atan 21 yaşındaki genç kalecimiz Zafer Görgen Rizespor ile A takımında 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası maçına çıktı.

Özellikle 2019 sezonunda Çaykur Rizespor’un Süper Ligde Rize’de oynadığı lig maçında takımının kalesini koruyan Zafer Görgen kalesinde devleşti ve Antalyaspor’un sayısız gol ataklarını başarıyla önledi.

Türk futbol dünyasının gelecek yıllarda hem ülkemizde hem de Milli Takım’da büyük başarılara imza atabilecek kapasiteye sahip olduğunu gösteren Zafer Görgen, Çaykur Rizespor’daki başarısıyla geleceğin yıldızı olarak futbol otoritelerinin de beğenisini aldı.

Gazetemiz Spor muhabiri Hüseyin Açar ile yaptığı söyleşide Yeni Milasspor’un alt yapısında kaleci olarak futbola başladığını belirten Zafer Görgen, Manisaspor’a ve oradan da Çaykur Rizespor’a uzanan yolculuğu için kendisine destek olan herkese teşekkür ettiğini vurguladı.

Hedefinin iyi bir kaleci olarak Türk Milli Takımında yer almak olduğunu söyleyen başarılı kalecimiz Zafer Görgen, futbolu çok sevdiğini ve iyi bir kaleci olmak için yapılması gereken her şeyi yapmaya devam edeceğini söyledi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık