Yangınla mücadele hizmeti alınacak

​​​​​​​Milas Orman İşletme Müdürlüğü, Pınarlıbelen ve Pinar İlk Müdahale Ekip Merkezlerinde Konuşlandırılmak üzere yangınla mücadele hizmeti almak için ilan yayınladı.

Milas Önder Gazetesi

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre; 

Milas Orman İşletme Müdürlüğü, Pınarlıbelen ve Pinar İlk Müdahale Ekip Merkezlerinde Konuşlandırılmak üzere, Orman Ve Kırsal Alan Yangın Söndürme İşçiliği, KKD, Yangın Söndürme Aletleri Ve Minibüs Kiralama Hizmet Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Her ekip için 15 adet Yangın Söndürme İşçisi ve 1 adet Orman Mühendisi/Orman Yüksek Mühendisiyle teşkil olunacak 2 (İki) ayrı ekiple 185 (Yüzseksenbeş) takvim günü süre için, her türlü orman ve kırsal alan yangınlarının önlenmesi, söndürülmesi ve soğutulması işi yangın işçiliği hizmeti alımı işi olan duyuruda, 1. Ekip; Yalı- Pınarlıbelen Özel Ekibi 185 Takvim günü, 2. Ekip; Ören- Pinar Özel Ekibi 185 Takvim günü görev yapacak. İhaleye son teklif, 05.05.2022 günü saat 15:00’e kadar verilebilecek.

Detaylar için linke tıklayın.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/967395/ihale-duyurulari-hizmet-alim-ihaleleri-yanginla-mucadele-hizmeti-alinacaktir