Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

1 MAYIS MUĞLA’DA DA KUTLANDI..

MUĞLA'nın 13 ilçesinden yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları, coşku içinde geçti.

1 MAYIS MUĞLA’DA DA KUTLANDI..

Menteşe ilçesinde düzenlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarında, tertip komitesinin çağrısı üzerine binlerce kişi, saat 10:00’dan itibaren Hasan Ali Yücel Caddesi üzerinde toplanmaya başladı. Saat 12:30’da yürüyüş başladı. Muğla’da çevre ilçelerden gelen otobüsler ve minibüsler şehir girişinde polis tarafından durdurularak, içindekiler aşağı indirilerek üzerleri ve çantaları arandı. İtiraz edenler olunca tartışmalar yaşandı. Polis şefleri, “biz de bu uygulamadan hoşnut değiliz. Ama bize verilen talimatları yapmak durumundayız. Sorun çıksın istemiyoruz. Bir an once girmeniz için çaba gösteriyoruz” dedi.

Siyasi partiler, DİSK ve KESK’e bağlı birçok sendika ve meslek kuruluşunun da katıldığı kutlamalar, kortej yürüyüşüyle başladı.

CHP Muğla milletvekilleri Suat Özcan, Süleyman Girgin, Burak Erbay ve Mürsel Alban, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Osman Gürün ile ilçe belediye başkanlarının da katıldığı yürüyüşte 'Yaşasın 1 Mayıs', 'Direne direne kazanacağız' ve 'Susma sustukça sıra sana gelecek' sloganları atıldı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da Muğla’daki 1 Mayıs kutlamalarına, Milas CHP örgütüyle birlikte katıldı. CHP Gençlik Kolları’nın oldukça kalabalık bir grupla yürümesi, dikkati çekti.
Kutlamalarda en fazla ilgiyi ise yöresel kıyafetleri ile yürüyen kadınlar çekti. Büyükşehir Belediyesi Sosyo Kültürel Alanı'nda bir araya gelen işçiler, yerel şarkıcıların verdiği konserlerle keyifli vakit geçirdi. Kutlamalarda çok sayıda polis güvenlik önlemi aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis