Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

2 gün şiddetli yağış uyarısı  

​​​​​​​Meteoroloji Genel Müdürlüğü Muğla geneli için Perşembe günü akşam saatlerine kadar şiddetli yağış uyarısında bulundu.  

2 gün şiddetli yağış uyarısı  
  • 30 November 2022, Wednesday 12:53

Yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre, Muğla çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların 29 Kasım tarihi gece saatlerinden itibaren şiddetini arttırarak 1 Aralık Perşembe günü akşam saatlerine kadar yerel kuvvetli, (30-60 kg/m2/12saat) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır” denildi. 

YILIN İLK KARI DÜŞTÜ

Turizmin gözde merkezi Muğla'da yüksek kesimlere kar yağarken, alçak kesimlerinde yağmur etkili olmaya devam ediyor. 

Hava sıcaklıklarının hissedilir şekilde düşmesi ile birlikte Muğla’nın Köyceğiz ilçesine bağlı 2 bin 295 metrelik Sandras Dağı'nda kar yağışı etkili oldu. Muğla'nın yüksek kesimler kar yağarken alçak kesimlerinde ise yağmur gözlendi. Dağın tepe kısmı beyaza büründü. Beyaz örtü ile kaplanan dağ karpostallık görüntüler oluştururken, vatandaşlar da cep telefonları ile yılın ilk karını görüntüledi. Yüksek kesimlerde kar yağışı görülürken, alçak kesimlerde de sağanak yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi. 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis