2016 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı

ÖNDER Haber / Oktay ÇAYIRLI -

2016 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı

1520 kayıtlı üyesi bulunan ve bu üyelerden 1003’üne geride bıraktığımız 2016 yılında 34 milyon 650 bin lira kredi kullandırdığı belirtilen Milas Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, 2016 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Kooperatif Başkanı Celal Devrim; “Görevi aldığımızda 25 milyon lira olan toplam kredi tutarını, 35 milyona çıkardık. Bu seneki hedefimiz 45 milyon lira” dedi.

Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen olağan mali genel kurul, divan heyetinin seçilmesiyle başladı. Bölge Birlik Başkan Vekili Süleyman Can divan başkanlığına seçilirken, üyeliklere Ahmet Arıcı ve Özlem Şahin seçildiler.

Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan genel kurul, divan başkanı Can’ın gündemi okuması ve üyelerin oylarına sunmasıyla sürdü. 14 maddeden oluşan gündem gereği, 2016 yılı mali ve denetim raporları ayrı ayrı okundu ve aklama için üyelerin oylarına sunuldu. Oybirliği ile aklama kararı alınmasının ardından Kooperatif Başkanı Celal Devrim; “Göreve geldiğimiz dönemde üyelerimizin kullanacağı toplam kredi tutarı 25 milyon liraydı. Yönetim olarak bakanlık, ilgili diğer bürokratlar ve Halk Bankası Milas Şube Müdürlüğü ile kurduğumuz diyaloglar sonucu bu tutarı 35 milyon liraya çıkarmayı başardık. 2017 yılı hedefimiz ise 45 milyon liradır. Yönetim olarak siz değerli üyelerimizden beklentimiz şudur; almış olduğunuz kredinin geri dönüşünü lütfen zamanında yapınız, takibe düşmeyiniz. Takibe düşerseniz biz birinci sınıf kooperatif olmaktan geriye düşeriz ve kullanacağımız plasman miktarı da o oranda düşer. Bu kooperatif hepimizin... Sahip olduğumuz bu kooperatifi mevcut halinden daha ileriye götürmek hepimizin görevidir.

2016 yılında tahsis edilen plasman tutarının tamamını üyelerimize kullandırdık. Geri dönüş konusunda da oldukça başarılı durumdayız. Biraz daha dikkatli olmakla tahsis edilecek plasman miktarı aratacak, sonuçta sizlere verilecektir. Gelin bu fırsatı iyi değerlendirelim” dedi ve kooperatifin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık