24 Temmuz Basın Bayramı kutlamaları      

​​​​​​​24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Muğla Milletvekili Süleyman Girgin ve AKP İl Başkanı Kadem Mete, birer yazılı kutlama mesajı gönderdiler.

24 Temmuz Basın Bayramı kutlamaları      

SANSÜR VAR BAYRAM YOK !

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin mesajında, "Vesayetçi Tek Adam Rejimi’nin anti-demokratik politikalarından en çok etkilenen kesimlerden biri de basın emekçileri. İktidarın basın hayatında tekelleşmesi, uyguladığı sansür politikaları ve yarattığı politik baskı ortamının doğurduğu oto-sansür basın hayatımızı çoraklaştırmaktadır.

Buna rağmen, kalemini özgürce kullanmak için gece gündüz çalışan, bunun bedelini ödeyen basın emekçilerimiz var. Genel yayın yönetmeninden muhabirlere bu insanlarımız sayesinde basınımız ayakta duruyor.

Gazetecilerin düşünceleri ve haberleri nedeniyle hedef gösterilmediği, işten atılmadığı, gözaltına alınmadığı, tutuklanmadığı bir Türkiye’de 24 Temmuz’u bayram olarak yaşamayı diliyoruz” dedi.

 AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin mesajı ise şöyle:

“24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla tüm medya çalışanlarımızın gününü tebrik ediyorum.

Bilgiye ve habere ulaşmanın çok kolay olduğu fakat doğru haber ve bilgiye ulaşmanın ise bir o kadar da zorlaştığı günümüzde, hakikatten yana olan basın çalışanlarımızın önemi daha da artmıştır.

Doğru ve tarafsız habere ulaşmak ancak basın ahlakından taviz vermeyen basın çalışanlarımızla mümkündür.

Bu düşüncelerle mesleklerinin getirdiği bir takım zorluklarla mücadele eden, basın çalışanlarımızın gününü bir kez daha tebrik ediyor çalışmamalarında kolaylıklar diliyorum.”

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık