Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

ADD Milas Şubesi’nde görev dağılımı gerçekleşti.

Gülçin Erşen Yeniden başkan…

ADD Milas Şubesi’nde görev dağılımı gerçekleşti.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Milas Şubesi, 12 Ocak 2019 Cumartesi günü olağanüstü genel kurulunu gerçekleştirerek, yeni yönetimini belirlemişti. Milas Belediyesi Prof. Dr. Aşkıdil Akarca salonunda gerçekleştirilen ve 39 üyenin oy kullandığı olağanüstü genel kurulda yönetim kurulu asil üyeliğine;  Gülçin Erşen, Zühra Gümüş, Füsun Kocabeyoğlu, Hüseyin Alaçeşme, Barbaros Gezgin, Refik Mutlu, Nevzat Kara seçilmişti.

Olağanüstü genel kurulda, yeni yönetim kuruluna seçilen üyeler, kongrenin ardından ilk toplantı ile görev dağılımını yaptılar.

Önceki dönem başkanlık görevini yapan Gülçin Erşen yeniden şube başkanlığına seçilirken; başkan yardımcılığına Hüseyin Alaçeşme, Saymanlığa Nevzat Kara, sekreterliğe Refik Mutlu üyeliklere ise Zühre Gümüş, Füsun Kocabeyoğlu ve Barbaros Gezgin seçildiler.

Şube başkanlığına yeniden seçilen Gülçin Erşen; “Daha genç ve uyumlu, Atatürkçü düşünceye, yöremize ve ülkemize katkı odaklı, başarılı bir yönetim olacağımıza inanıyorum” diyerek seçilen yönetimin hayırlı olmasını temenni etti.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık