AK Partili heyetten Başkan Atıcı’ya ziyaret

AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı ziyaret etti.

AK Partili heyetten Başkan Atıcı’ya ziyaret
  • 03 October 2022, Monday 9:48

Bir dizi ziyaret için Muğla’ya gelen AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, Milas’a gelerek parti istişare toplantısına katıldı ve STK’lar ile temasta bulundu. Milletvekili Savaş, AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı ziyaret etti.

Milas Ziraat Odası İkinci Başkanı Fikret Turgut, Milas Ziraat Odası Meclis Başkanı Halis Şahin, Milas Ziraat Odası Tarım Danışmanları Yusuf Ören ve Abdullah Öz’ün de bulunduğu ziyarette Başkan Atıcı, AK Partili heyete “Hoş geldiniz” diyerek, AK Parti Aydın ve TBMM KİT Komisyon Başkanı Milletvekili Mustafa Savaş’a Milas Ziraat Odası ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Milas Ziraat Odaları’nın çiftçi menfaatlerini koruma, tarımın geliştirilmesi, tarımın sorunlarının ilgili mercilere aktarılarak çözüm üretilmesi için üstlendiği faaliyetlerin önemine dikkat çeken açıklamalarda bulunan Başkan Atıcı, Milletvekili Savaş’a gündemdeki çiftçi taleplerini iletti.

Aydın’ın Çine ilçesinde doğup büyüdüğünü, tarım ve hayvancılıkla yakından ilgili olduğunu ifade eden Milletvekili Savaş, çözüm odaklı, etkili, isabetli ve hızlı hizmet için STK’lara, meslek odalarına, birliklere büyük önem verdiklerini ve işbirliği halinde çalışma yaptıklarını ifade etti.

Başkan Atıcı’nın ilettiği çiftçi taleplerini not eden Milletvekili Savaş, “Pandemi ve savaşla beraber, gıda üretimi, güvenliği çok büyük önem kazandı. Bu eksende medeniyetlere beşiklik etmiş ülkemiz, oldukça bereketli ve bizlere çok büyük fırsatlar sunuyor. Bu fırsatları ülke insanımız, ülkemiz için değerlendirmek adına ülke tarımının, hayvancılığının daha iyi yerlere gelmesi için çalışıyoruz. Sizlerin çalışmalarına da çok değer veriyoruz. Alana hakim olan sizlerin tespitleriniz, bizleri yönlendirmeniz çok çok kıymetli. Her zaman yanınızdayız, emrinizdeyiz.” diye konuştu.

Başkan Atıcı, tarım üzerine sohbetle geçen ziyarette AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş’a, AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik’e ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık