Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

AKP Milas İlçe Başkan Adayı Emin Çelik oldu     

Temayül yoklamasını tamamlayan AK Parti İlçe Başkanlığı, 26 Eylül’de yapılacak olan kongrede ilçe başkan adayının Emin Çelik olduğunu açıkladı. Kongrede yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıklayan AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar ise Çelik’e yardım ve destek sözü verdi.

AKP Milas İlçe Başkan Adayı Emin Çelik oldu     
  • 16 September 2020, Wednesday 10:33

Fahri Acar’ın yeniden ilçe başkan adayı olmayacağını açıklaması sonrasında, 12 Eylül’de yapılacak olan AKP Milas İlçe Kongresi 26 Eylül’e ertelenmiş, ve geçtiğimiz hafta da AKP Muğla İl Başanlığı’nca, Milas’ta bir temayül yoklaması gerçekleştirilmişti. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Bölge Koordinatörü Murat Baybatur ve İl Koordinatörü M.Atilla Kaya’nın nezaretinde yapılan temayül yoklaması sonucunda, Milas İlçe Başkan Adayı olarak Emin Çelik’in ismi açıklandı.

ACAR’DAN YARDIM VE DESTEK SÖZÜ

Kongrede yeniden başkanlığa aday olmayacağını açıklayan AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar, Emin Çelik’in AK Parti İlçe Başkanlığı adaylığıyla ilgili şunları kaydetti:

“Emin Çelik abimizin almış olduğu bu kutlu davada Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Birlikte yola çıktığımız bu yolda şahsım olarak sonuna kadar yardımcı ve destekçi olacağımı bu ortamda belirtiyorum. Almış olduğu bu kutlu vazife ile Milas AK Parti Teşkilatımızı ve Milas'ımızı birlik ve beraberlik içinde yeni ilçe Başkanımız ve yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte inşaallah hakettiği yere taşımak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Muğla'mıza ve Milas'ımıza, teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun.”

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis