Başkan yardımcıları göreve başladı

​​​​​​​Milas  Belediyesi’nde 1 yıl süreyle görev yapacak yeni Başkan yardımcıları Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe oldu.

Başkan yardımcıları göreve başladı
  • 16 September 2020, Wednesday 10:35

Göreve başlayarak Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ile beraber belediye personeliyle tanışan Başkan Yardımcıları, "Vatandaşlarımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bizlere verilen Başkan yardımcılığı görevini en iyi şekilde yerine getireceğiz." ifadelerine yer verdiler.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nden sonra Mehmet Çayırlı ve Hüseyin Çöllüoğlu başkan yardımcılığı görevine atanmıştı. Çayırlı ve Çöllüoğlu’nun 1 yıllık görev sürelerinin dolmasının ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat  tarafından 1 yıl süreyle  başkan yardımcılığı görevine Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe getirildi.

Cüneyt İlter ana hizmet binasında, Gülşen Gökçe ise teknik birimlerin bulunduğu ek hizmet binasında görev yapacak. Göreve  başlayan yeni Başkan Yardımcıları, "Milasımızdaki vatandaşlarımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bizlere verilen Başkan yardımcılığı görevini en iyi şekilde yerine getireceğiz. İnsan odaklı belediyecilik anlayışımızla her konuda öncü bir belediye olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık