Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

AKP’li Vekiller Muhtarlarla Buluştu

​​​​​​​* Muhtarların sorunları 3 paket yapıldı, gelecek hafta Bölge Müdürleriyle konuşulacak * Yavuz Demir, yerel basından şikayet ederek, “kendi basınımızı kurmalıyız” dedi..

AKP’li Vekiller Muhtarlarla Buluştu
  • 17 September 2019, Tuesday 16:59

AKP Milas İlçe Başkanlığı’nın her ay muhtarlarla yaptığı toplantılardan biri, dün saat 13:00’de Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapıldı. AKP Muğla Milletvekilleri M.Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan ile AKP ilçe Başkanı Fahri Acar, oldukça kalabalık olan muhtarların sorunlarını dinledi.

Muhtarlarla birlikte AKP ve MHP’li belediye meclis üyelerinin de bulunduğu toplantıda MHP İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy ve yönetimi de hazır bulundu.

İlçe Başkanı Fahri Acar’ın kısa konuşması sonrası, milletvekilleri Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan birer konuşma yaptı ve sonra divan oluşturarak, muhtarların sorunlarını dinlemeye başladılar. Milletvekili Yavuz Demir’in konuşmasında, yaptıklarının yerel basında yeterince yeralmamasından yakınarak, ‘kendi basınımızı mutlaka oluşturmalıyız’ demesi ilgi çekti. Muğla’daki yerel basını CHP’nin yapmadıklarını da yapmış gibi gösterdiğini, ama kendi haberlerinin yeterince yer almadığını belirten Yavuz’un sözleri, Muğla yerel basınında tepki çekeceğe benziyor.

Muhtarların sorunları çoktu ve Yavuz Demir’in yönlendirmesiyle, belli konu başlıkları altında temel sorunlar birleştirildi. Yaşyer ovasındaki köylerin, sulama sorunu birinci gündem maddesi oldu. Yeni bir baraj ve sulama kanallarının uzun yıllar alacağını belirten Savran Muhtarı, özellikle mevcut kanalın temizlenmesi halinde, köylere suyun ulaşabileceğini belirtti. Bunun üzerine Yavuz Demir DSİ Bölge Müdürü’nü telefonla arayarak, durumu aktarıp, gelecek hafta muhtarlarla bir toplantı daha yapacaklarını ve bölge müdürünü de burada görmek istediğini belirtti. Bölge müdürü de kabul edince, DSİ Bölge Müdürü’nün de katılacağı toplantıda muhtarların çözüm yolları konusunda görüşebileceklerini belirtti.

Yavuz Demir, daha sonra, muhtarların en çok şikayet ettiği Telekom ve Aydem Bölge Müdürlerini de arayarak, muhtarlarla yapacakları toplantıya davet etti. Buna göre, önümüzdeki hafta bölge müdürlerinin de katılacağı toplantıda, muhtarların sorunlarının daha somut olarak ele alınacağı belirtildi.

Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan, daha sonra, Bodrum’da muhtarlarla yapacakları toplantıya yetişmek için ayrılınca, toplantı da sona erdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis