Alatepe de Çocuk Parkı’na Kavuştu

Milas Belediyesi “Her mahalleye Çocuk Oyun Parkı” sloganıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Milas Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında şimdiye kadar 125 mahalleye çocuk oyun parkı kuran ekipler şimdide Alatepe mahallesindeki çocuklar için çalışıyor.

Alatepe de Çocuk Parkı’na Kavuştu

Alatepe mahallesinde çalışma başlatan Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri, alanın düzeltilmesi ve çevre düzeninin bitirilmesinin ardından çocuk oyun ekipmanlarının montajını tamamladı.Salıncak,kaydırak ve tahterevalli gibi çeşitli oyun gruplarının monte edildiği alan, daha sonra yeşillendirilerek ve oturma bankları da monte edilerek, vatandaşların da vakit geçirebileceği hale getirilecek.

Vatandaşlar tarafından da büyük beğeni toplayan çocuk oyun parkları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “İlçe merkezi,beldeler ve kırsal olmak üzere 132 mahallemizden 125 tanesine çocuk oyun parkları kuruldu. 7 mahallemizde ise çalışmalarımız sürüyor.Bu mahallelerimizde de en kısa sürede oyun parklarını kuracağız.Sağlıkla, mutlulukla, paylaşımla bir arada olmanın değeriyle büyüyen çocuklara, kentte yaşayan çocuklarla eşit şartları sağlayarak sağlıklı bir toplum oluşturulabileceğinin bilinciyle, onlar için en iyisini ve en güzelini yapmaya çalışıyoruz. Bir taraftan yeni parkları kurarken bir taraftan da eski parkları yenileyerek, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyoruz. Park çalışmalarımız bundan sonra da vatandaşlarımızdan gelen talepler ve ihtiyaçlar çerçevesinde devam edecek” diye konuştu.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık