ALİ KINIK KONSERİ 29 EYLÜL’DE

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından, uyguladıkları eğitim ve projeler yararına, 29 Eylül 2019 Pazar günü saat 19.30’da Milas Amfi Tiyatro’da Hedef Kızılelma gecesi düzenlenecek.

ALİ KINIK KONSERİ 29 EYLÜL’DE

Düzenlenecek olan gece hakkında açıklama yapan Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hayrettin Gönül; “Değerli Milaslılar, kıymetli ülküdaşlarım bilindiği üzere geçen yıl 21 Ekim 2018 tarihin de düzenleyecek olduğumuz Hedef Kızılelma gecemiz merhum annem Emine Gönül’ün vefatı üzerine ertelenmiş, ertelenen konser programımız için 29 Eylül 2019 Pazar gününe tarih koymak nasip olmuştur.

Ertelenen programımız için bilet alan değerli vatandaşlarımızın almış oldukları biletler Ali Kınık ve Mehteran gösterisinin yer alacağı konserimizde de geçerli olacak olup, bilet almayan vatandaşlarımız aldıkları biletler ile bizlere destek olabileceklerdir. Daha önce bilet alan vatandaşlarımızdan ricamız, yeni bilet alan vatandaşlarımız gibi biletlerini konser alanında yanlarında bulundurmalarıdır. Geliri, eğitim ve projelerimiz yararına kullanılacak olan konser programımıza bütün vatandaşlarımızı bekliyor, destek olmaya davet ediyorum.”

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık