ULUSLARARASI TURHAN SELÇUK KARİKATÜR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ BU AKŞAM SAAT 16:00’DA ÇÖLLÜOĞLU HANI’NDA

Milas doğumlu Dünyaca ünlü karikatür sanatçısı  Turhan Selçuk adına Milas Belediyesi tarafından bu yıl 9.’su düzenlenen  Uluslararası Turhan Selçuk Karikatür Yarışması Ödülleri bu gün saat 16:00’da Çöllüoğlu Hanı içerisinde düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

ULUSLARARASI TURHAN SELÇUK KARİKATÜR YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ  BU AKŞAM SAAT 16:00’DA ÇÖLLÜOĞLU HANI’NDA

Bu yıl 9.’su düzenlenen Uluslararası Turhan Selçuk karikatür yarışmasına 48 farklı ülkeden 435 karikatürist  1687 karikatür ile katılmış, birincilik ödülüne İran’dan Saman Torabi,ikincilik ödülüne yine İran’dan Javad Takjoo,üçüncülük ödülüne ise Türkiye’den Muhittin Köroğlu layık görülmüştü.

Tarihi Çöllüoğlu Hanı içerisinde düzenlenecek ödül töreni,saat 16.00’da başlayacak.Törende katılımcılara kokteyl ikram edilirken, Muğla Büyükşehir Belediyesi Quartet topluluğu da müzik dinletisi gerçekleştirecek.Ödül törenine Turhan Selçuk’un eşi Ruhan Selçuk,Jüri üyeleri, 1.2. ve 3.’cülük ödüllerinin yanı sıra başarı ve özel ödüllere layık görülen karikatüristler de katılacak.

“Karikatür sanatıyla bizi dünyaya tanıtan, insanlığa bir ışık ve nefes veren sevgili Turhan Selçuk’a vefa borcumuzu ödemenin mutluluğu ve kıvancı içerisindeyiz” diyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, tüm Milas halkını ödül törenine davet etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık