Anaokulu Öğrencileri Polislerle Buluştu

​​​​​​​Milas’ta anaokulu öğrencileri gezi programı kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun’u makamında ziyaret eden öğrenciler, polislik mesleğini tanıdı ve trafik kuralları hakkında bilgiler aldı. Minik öğrenciler, unutulmaz bir gün yaşadılar.

Anaokulu Öğrencileri Polislerle Buluştu

Milas’ta 3 Mayıs Cuma günü saat 14:30’da Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu öğrencileri, polislik mesleğini yakından tanımak, polislere moral olmak için İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. 45 anaokul öğrencisi, öğretmenleri ile birlikte karakolda hem polislerle hem de trafik polisleri ile bir araya geldi. Polis araçları tanıtılan çocuklar, narkotik köpeği Çiko ile de tanıştılar.

Polislik mesleğini sevdirmek amacıyla karakol tanıtımı yapılırken, minik öğrenciler polis ablaları ve ağabeyleri ve uzun süre sohbet etti. Trafik polisler ise minik öğrencilere trafik kuralları ile ilgili bilgiler verirken, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Öğrenciler İlçe Emniyet Müdürü İsmail Toygun’u makamında ziyaret ederken, polislik hakkında bilgiler aldılar. Gezi programı trafik denetleme büro amirliği ile polis merkezi amirliğine yapılan ziyaretin ardından sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık