Anaokulu’ndan eğlenceli mezuniyet kahvaltısı

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nın sonlarına yaklaşılırken, ilçe milli eğitime bağlı okullarda mezuniyet hazırlıkları da başladı. Bu okullardan ilki, Özel Milas Anaokulu oldu.

Anaokulu’ndan eğlenceli mezuniyet kahvaltısı

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı sonuna yaklaşırken, ilçe merkezi ve bağlı mahallelerdeki ilk ve orta dereceli okullarda mezuniyet hazırlıkları da sürüyor. 14 Haziran’da sona erecek olan eğitim-öğretim döneminde özellikle mezun olacak öğrencilerin hafızalarında güzel bir anı bırakmak isteyen okul yönetimleri, mezuniyet törenlerini renkli kılabilmek için yoğun bir çaba harcıyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Anaokulları da bu hazırlıkların yapıldığı kurumlar arasında… Bu kurumlarda 4-6 yaş grubu çocukların eğitim aldığı göz önünde bulundurulursa, elbette mezuniyet törenleri gibi etkinlikler, diğerlerine göre daha renkli geçiyor.

İlçemizde yıllardır Anaokulu olarak hizmet veren Özel Milas Anaokulu, geçtiğimiz hafta sonu Mylasa 48 adlı Restaurant’ta, eğlenceli mezuniyet kahvaltısı düzenledi. Anaokulu Kurucusu Nazlı Yıldız, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı eğlenceli mezuniyet kahvaltısı, ebeveynlerin çocukları için hazırladıkları yarışmalarla renkli bir etkinliğe dönüştü.

5,6 yaş grubunun hazırlamış olduğu eğlenceli mezuniyet kahvaltısında öğretmenler, yıl içerisinde çocuklar için hazırladıkları yarışmalar gibi bir de anne ve babalar için hazırladılar. Soru-cevap şeklinde başlayan ve eğlenceli yarışmalarla geçen kahvaltıda, çocuklar kadar anne ve babalar da eğlenceli saatler geçirdiler.

‘Cesur Anneler’ ve ‘Cesur Babalar’ birbirleriyle kıyasıya yarışırken, çocuklar ise anne babalarını keyifle izlediler. Eğlenceli mezuniyet kahvaltısına katılanlara teşekkür eden okul kurucusu Nazlı Yıldız; “Bu etkinlik bir kez daha gösterdi ki, okullardaki eğitim-öğretim kadar evde ve dışarıda anne-babaların da çocuklarının sosyal gelişimlerine, iyi birer birey olarak yetişmelerine çok önemli katkıları var. Bu anlamda çocuklarımız kadar biz büyükler de bugün güzel bir hafta sonu geçirdik” dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık