Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Arkeolog Canan Küçükeren’in Söyleşi ve İmza Günü 4 Aralık’ta..

​​​​​​​Milas Belediyesi Kültür ve Sanat alanındaki etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Etkinlikler kapsamında araştırmacı arkeolog Canan Küçükeren’in katılımıyla söyleşi ve imza günü düzenleniyor.

Arkeolog Canan Küçükeren’in Söyleşi ve İmza Günü 4 Aralık’ta..
  • 02 December 2021, Thursday 10:20

‘Gurbetçi Karialılar’

Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen söyleşi ve imza günü etkinliğinde, araştırmacı arkeolog ve yazar Canan Küçükeren, 4 Aralık’ta Milaslı vatandaşlarla buluşacak.

Araştırmacı Arkeolog Canan Küçükeren, son kitabı ‘Gurbetçi Karialılar’ başlıklı, ‘Mısır, İran, İsrail’ deki Karialıları  konu alan zengin görselli bir konferans sunarak, konferans sonunda kitaplarını imzalayacak.

M.Ö.10.yy dan itibaren gerek paralı asker gerekse taş ustası olarak Mısır, İran ve İsrail'de izlerinin sürüldüğü, kalıntılarının belgelendiği bir proje olan Gurbetçi Karialılar, bugüne kadar hiçbir Anadolu Uygarlığının izleri başka coğrafyalarda araştırılmadığından, konusunda bir ilk olarak göze çarpıyor.

4 Aralık 2021 Cumartesi günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşecek etkinlik saat 15:00’te başlayacak. Etkinlik ücretsiz olarak Milaslı vatandaşlarla buluşacak.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis