Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Aydem Perakende ve Gediz Perakende ile Yapı Kredi’den Çiftçilere Ödeme Kolaylığı Sağlayacak İş Birliği

Aydem Perakende ve Gediz Perakende ile Yapı Kredi Bankası, çiftçilere yönelik önemli bir iş birliği protokolü imzaladı. Bu iş birliği kapsamında çiftçiler, Yapı Kredi Verimli Kartları ile Aydem Perakende ve Gediz Perakende Müşteri İlişkileri Merkezleri’nden yapacakları ödemelerde 3 ay vade ve 0 faiz avantajı elde ederek otomatik ödeme talimatı verebiliyor, faturalarını hasat dönemine erteleyebiliyorlar.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende ile Yapı Kredi’den Çiftçilere Ödeme Kolaylığı Sağlayacak İş Birliği

Aydem Perakende ve Gediz Perakende ile Yapı Kredi arasında çiftçilere yönelik önemli bir iş birliği anlaşması yapıldı. Yapı Kredi’nin, çiftçilere özel sunduğu, tüm tarımsal girdi (mazot, gübre, tohum, zirai ilaç, fidan-fide vb.) alımlarında kullanılabilen Verimli Kart sayesinde, Aydem Perakende ve Gediz Perakende Müşteri İlişkileri Merkezleri’nden yapılacak elektrik faturası ödemeleri, çiftçilerin hasat dönemlerine kadar ötelenip taksitlendirilebiliyor. Ayrıca anlaşma kapsamında Yapı Kredi Verimli Kart sahipleri, fatura ödemelerini hasat dönemine erteleyip özel faiz oranlarından faydalanabiliyor. Yapılan iş birliği aynı zamanda otomatik tarımsal kurum ödemelerinde yüksek tüketimli elektrik faturası bulunan Aydem Perakende ve Gediz Perakende müşterileri için Doğrudan Borçlandırma Sistemi ile de kolaylık sağlıyor.

Aydem Perakende ve Gediz Perakende müşterisi olan çiftçiler, en yakın Yapı Kredi şubesine gidip Verimli Kart başvurusu yaparak bu fırsatlardan faydalanabiliyor. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis