Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

AYDEM’den gelen cevap üzerine..

20 ve 30 Eylül tarihli gazetelerimizdeki haberlerimiz üzerine AYDEM’den gelen açıklamayı yan sütunlarımızda okudunuz.

AYDEM’den gelen cevap üzerine..
  • 05 October 2022, Wednesday 9:32

Haberimizde belirttiğimiz Milas Milashan Otel arkasındaki yerde geçmiş yıllarda AYDEM tarafından fatura tahsilatı da yapılıyordu. Sonra burası, kendi içlerindeki Dağıtım ve Aydem Perakende olarak yapılan ayrım nedeniyle kapatılmış ve sadece H.İlyas’daki noktadan tahsilat yapılmaya başlanmıştı. Vatandaş Milashan arkasındaki yerin bu nedenle kapatıldığını bilmez. Tahsilat iki noktada yapılırken tek noktaya inmesini bilir. Biz de zaten buna vurgu yapmak istemiştik.

Açıklamadan anlıyoruz ki, Aydem Hacıilyas’taki yeri de Faturamatik A.Ş.’ye devretmiş. Anlaşıldığı kadarıyla AYDEM’e ait değil. Sadece anlaşmalı olarak AYDEM tahsilatlarını ve diğer işlemlerini yapıyormuş ve yoğunluk nedeniyle personel takviyesi yapıldığı söyleniyor. Ancak şikayet de zaten bu noktada. Hangi işler için personel takviyesi yapıldığı bilinmez, ama tahsilat gişesi iki tane, ve çoğu kez de tek gişe ile hizmet veriliyor. Ancak sadece Milas ve çevresindeki müşterilerin tahsilatlarını değil, başka kentlerdeki konut ve işyerlerine ait ve sadece elektrik faturalarını değil, başka fatura tahsilatlarını da yapıyor. Bu nedenle doğal bir iş yoğunluğu var ve yetmiyor. Vatandaşın şikayeti bu.. Daha fazla ödeme noktası, daha fazla gişe istiyor.. Herkes internetten yatıramaz ki faturalarını.. 132 tane mahallesi olan koca bir ilçeden bahsediyoruz.. Kuşkusuz kentin başka yerlerinde başka ödeme noktaları olmalı..

AYDEM yetkililerine açıklamaları için teşekkür ederiz, ancak haberimizin bu noktasıyla ilgili, vatandaşların beklediği doyurucu bir yanıt olmadığını da eklememiz gerekiyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis