Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat Korucuk ve Tuzabat mahallerini ziyaret etti.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, CHP Milas Kadın Kolları, CHP Milas Gençlik Kolları ve 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde meclis üyesi adaylarının katılımıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerinin bugünkü durağı Korucuk ve Tuzabat mahalleleri oldu.

Başkan Tokat Korucuk ve Tuzabat mahallerini ziyaret etti.
  • 14 February 2019, Thursday 16:57

Mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen ziyarette Başkan Tokat, yapmış olduğu çalışmalar hakkında mahalle halkını bilgilendirdi. Açıklamalarında; “Kaymakamlığımız başta olmak üzre devletimizin diğer kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum örgütleriyle çok güzel bir uyum ve birliktelik sağladığını belirten Tokat; ”Belediyemizin ve halkımızın ihtiyaç duyduğu en büyük projeler bizim dönemimizde yapıldı ve hayata geçirildi” dedi. Sözlerine;

“Altyapı projemiz iller bankası kanalıyla bölgemizde yapılmış en büyük projedir. Milas’a 272 km altyapı boru döşedik ve bunu bir buçuk yılda başardık. Muhammet Tokat Milas için ne yaptı sorusuna en büyük cevabım budur. İnsaflı, iyi niyetli ve samimi belediye başkanının yapması gerekeni yaptım.“ diyerek devam etti.

Seçim süreci hakkında da biri dizi değerlendirmelerde bulunan Başkan Tokat; "Herkesin oyuna talibim ama senin oyunu almak için yolumdan, izimden vazgeçmem ve kendimi asla satmam" dedi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis