Başkan Tokat; Kurudere, Etrenli ve Akçalı’daydı

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Başkan Tokat; Kurudere, Etrenli ve Akçalı’daydı

Kırsal mahallelerde yurttaşlarla buluşma programını sürdüren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, son olarak Kurudere, Etrenli ve Akçalı sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Tokat, köylerde yapılan toplantılarda, genel olarak gerçekleştirilen yatırımları değerlendirip yapılması planlanan projeleri anlatırken, merkezden kırsala kadar gereken tüm hizmetlerin verildiğini belirterek, “Büyükşehir yasası sonrası Milas’ın hizmet alanı çok büyüdü. Her mahallemize eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bu hizmetleri de götürürken birçok sıkıntının içinde olsak da, verdiğimiz sözleri tutuyoruz” dedi.

Belediyecilik hizmetleri yanında sağlık, eğitim, diyanet hizmetlerini de, görevleri olmamasına rağmen yaptıklarını söyleyen Başkan Tokat, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu saydığım hizmetler, Belediye olarak bizim asli görevlerimiz değil ama biz vatandaşlarımızın mağdur olmasın diye yine de yapıyoruz. İhtiyaçlarınızı karşılamak için elimizden gelenin en iyisini yapmak adına çalışmalarımız sürüyor. İyi niyetli çalıştığımızı ve hizmetlerimizin devam edeceğini bilmenizi isterim. Bizleri mahallenizde ağırladığınız için çok teşekkür ederim. Bizler de sizlerle olmaktan çok keyif alıyoruz.”

Mahalle ziyaretlerinde ayrıca, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referanduma da değinen Başkan Tokat; “Yapılan anketlere göre, Türkiye’nin % 78’i neye evet neye hayır diyeceğini bilmiyor. Biz de gittiğimiz yerlerde bu konudaki görüşlerimizi paylaşıyor, bu referandumun ülkemize neyi kazandırıp neyi kaybettireceğini anlatmaya çalışıyoruz. 16 Nisan tarihindeki referandumda bizlerden, Kurtuluş Savaşında Atatürk’e verilmeyen yetkilerin bir kişiye verilmesi isteniyor. Bu kadar yetkinin tek bir kişide toplanması hiçbir şey kazandırmaz” dedi.

Konuşmalarında, Anayasa değişikliğine dair oylanacak olan 18 maddedeki konulara da değinen Başkan Tokat, 16 Nisan referandumunun ülkemiz için hayırlı olmasını belirtiyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık