Başkan Tokat mahalle ziyaretlerine devam ediyor

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçemiz mahallelerinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Tokat ve beraberindeki heyet sırasıyla Baharlı, Bahçeyeni, Ağaçlıhöyük, Çamovalı, Gökçeler ve son olarak da Alaçam mahallelerini ziyaret etti.

Başkan Tokat mahalle ziyaretlerine devam ediyor
  • 15 October 2021, Friday 16:34

Vatandaşlara hem hal hatır sorma hem de taleplerini dinleyerek, yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlere belediyenin ilgili birim müdürleri de katılarak vatandaşlar ve muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda notlar aldı.

Gerçekleşen ziyaretlere CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

 ‘Daha yapacak çok işimiz var’

Pandemi nedeniyle daha önceden planlanan ziyaretlerin geciktiğini belirten Başkan Tokat; “Bugün 6 mahallemizi kapsayacak şekilde hal hatır sorma, vatandaşlarımızın isteklerini dinleme amacıyla ziyaret gerçekleştiriyoruz. Elimizden geldiğince imkanları en iyi şekilde kullanarak mahallelerimize hizmet götürmeye gayret ediyoruz. Milas çok büyük kırsala sahip bir ilçe. Türkiye’ de köy sayısı en fazla olan ilçelerden bir tanesi. Her yeri eşit kabul etmek ve o şekilde hizmet götürmek zorundayız. Önümüzdeki süreçlerde planlamalar doğrultusunda hizmetlerimize devam edeceğiz. Daha yapacak çok işimiz var.

‘İnsanlık için, geleceğimiz için tarımın desteklenmesi gerekiyor’

Özellikle pandemi salgını köy yaşantısını ve doğal gıdaların önemini insanlığa tekrar gösterdi. Doğal beslenmenin önemi ortaya çıktı. Bu anlamda tarımı ve üreticiyi desteklemek amacıyla Belediyemizde ilk defa bir Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü kurduk. Şu anda yangın bölgesindeki vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için çalışıyorlar. Önümüzdeki dönemde muhtarlarımızla, Ziraat Odamızla, Büyükşehir Tarımsal Hizmetler Dairemizle ve başka kurum ve kuruluşlarla ilişkiler içerisinde üretici için ve tarım için neler yapılabilir, bunları hep birlikte kararlaştıracağız. Tarım çok önemli bir sektör. İnsanlık için, geleceğimiz için tarımın desteklenmesi gerekiyor. Belediye olarak bu destekleri vermek konusunda yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi.

 

Editör: Celal DURGUN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık